Scandal! Fratele Madalinei Manole i-a transmis un mesaj taios lui Razvan Simion! Vedeta de la Antena 1 a marturisit intr-un podcast faptul ca regretata artista se confrunta cu depresia postnatala in momentul in care a murit, iar aceasta afirmatie l-a infuriat pe Marian.

Răzvan Simion a vorbit recent, în podcastul lui Radu Țibulcă, despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Mădălina Manole, chiar înainte cu o săptămână ca aceasta să fie găsită decedată. Prezentatorul TV a dezvăluit că artista era complet schimbată atunci când a venit în platou, față de alte dăți:

„Pe vremea când eu vorbeam de depresia postpartum, adică depresia postnatală, la mămici, indiferent dacă erau tinere sau mai coapte, eram considerat ca unul care le căuta-n coarne unor doamne care sunt închipuite și nu vor să se întoarcă la muncă. Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile.

Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta postpartum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei.”, a declarat Răzvan Simion, în podcastul amintit.

Declarațiile lui Răzvan Simion au ajuns și la urechile lui Marian, fratele Mădălinei Manole. Bărbatul a ținut să-i atragă atenția prezentatorului TV și să-i dea replica într-un mod tranșant:

„Hormonii lui au luat-o razna. O fi de la căldură sau de la inactivitate sexuală? Despre Răzvan ăsta nu pot să spun decât că vorbește fără să știe, aceștia ca el sunt oameni care au cunoscut-o doar de conjunctură!

Dacă avea puțin respect față de ea, de familia ei, și dacă era mai documentat în ăștia 12 ani, ar fi trebuit să tacă, măcar!

Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio! Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii postpartum! Poate îl lovește și pe el o depresie postpartum! Dacă și-ar face Răzvan Simion ăsta inseminare artificială, poate duce și el o sarcină și ne va spune când va naște ce senzații are! Numai ce e în sufletul meu nu aș vrea să știți!

Când presa și oamenii care au cunoscut-o o denigrează și o fac sinucigașă! Mai bine ar tăcea! V-ați întrebat, voi, ziariștii, ce e în sufletul meu, al nostru, al familiei mele? Părinții mei și-au strigat durerea cât au trăit!”, a declarat Marian Manole, potrivit bzi.ro.