Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit! Diana și Radu Bița și-au unit destinele ieri

0

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion a spus din nou „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Fericitul eveniment a avut loc chiar ieri. Diana și-a unit destinul cu Radu Biță. Iată primele imagini de la nunta fostei soții a lui Răzvan Simion.

Diana și Radu Bița și-au unit destinele ieri

Diana Simion și Radu Biță se cunosc de mai bine de 20 de ani. Cei doi nu au avut nicio idilă până în 2019, când s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit iremediabil. De atunci și până la nuntă a mai fost doar un pas. Cuplul pare să fie mai fericit ca niciodată, lucru care se vede cu ochiul liber din aparițiile acestora. Diana Simion a publicat pe pagina de facebook o serie de fotografii de la marele eveniment.

DA. Suntem o familie”, a scris soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Răzvan Simion și Diana au divorțat în 2015. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul la acea vreme

Răzvan Simion și Diana au divorțat în anul 2015. Gurile rele au spus că mărul discordiei din căsnicia lor a fost chiar Lidia Buble. Prezentatorul a negat acest lucru. Apoi Răzvan a trăit o poveste de iubire intensă preț de câțiva ani alături de cântăreața. Norocul nu i-a surâs nici de această dată și s-au despățit. În 2015 Răzvan Simion îi transmitea fostei sale soții Diana un mesaj emoționant. Acesta a fost făcut public.

Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora.