FOSTA SOȚIE A LUI MĂDĂLIN IONESCU, APARIȚIE DE INFARCT LA FILM. MIHAELA COȘERARIU A ATRAS TOATE PRIVIRILE LA MALL, CU ȚINUTA SUMARĂ

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, nu a dispărut din viața publică după divorțul de celebrul prezentator TV. Datorită meseriei ei, cea de PR, Mihaela se învârte încă printre vedete, lansări și evenimente. Săptămâna trecută a fost la avanpremiera peliculei „Băieți deștepți” și a atras toate privirile cu ținuta sumară.

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a reinventat.

La 47 de ani, femeia arată incredibil și parcă vrea să concureze la „Miss Fitness”. Și nu ține doar pentru ea pozele provocatoare pe care și le tot face, ci le expune pe Facebook, spre bucuria prietenilor virtuali.

Însă nu doar pe Facebook apare în pantaloni minusculi, bustiere și cizme toc. Mihaela a ieșit așa și în oraș, la cinematograful din Mall Băneasa, acolo unde pe 10 octombrie a participat la avanpremiera peliculei „Băieți deștepți”. Mihaela s-a lăsat fotografiată în ținuta de infarct, cu care a atras toate privirile. (foto galerie).

Îmbrăcată în jeanși care abia îi acoperă posteriorul, o bustieră albă și cămașă descheiată și încălțată cu cizme cu toc, Mihaela a accelerat, cu siguranță, pulsul multor bărbați prezenți.

Se vede clar cât e de schimbată față de perioada în care apărea în presă, la brațul vedetei de televiziune Mădălin Ionescu, până în 2010 soțul ei. Bruneta și-a resetat stilul de viață, iar rezultatul e de admirat. Este tonifiată, plină de mușchi, dar și-a păstrat și senzualitatea.

Îi place și ei ce vede în oglindă, așa că publică foarte des, pe Facebook, poze cu ea în costum de baie sau în ținute sexy. Mai mult, îi place să iasă și pe stadă în ținute „interzise”.

Nu sunt puține videoclipurile publicate pe conturile ei, în care apare defilând pe stradă în costum de baie. „Pantalonii scurți mi-au rămas scurți”, spune ea în deschiderea unui pictorial incendiar.

Mihaela are o mulțime de admiratori care o copleșesc cu complimentele, dar cel mai înfocat fan este soțul ei, Cătălin Șerbănescu, cu care s-a căsătorit anul trecut. După divorțul de Mădălin a decis să se ocupe de studii, așa că s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București. Ulterior a lucrat ca PR în diverse proiecte.

Lasă un comentariu