Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil. Prima imagine de la eveniment. Ținuta purtată de brunetă a atras toate privirile

0

Roxana Dobre și Florin Salam au făcut cununia civilă! Imaginea de la evenimentul discret a fost publicată de brunetă pe contul ei de Instagram. Evenimentul a fost unul discret, așa cum cei doi și-au dorit. Roxana Dobre a fost cea care a publicat o fotografie din ziua în care a avut loc cununia.

Florin Salam și bruneta s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile și au spus ”Da!” în fața prietenilor și a familiei, potrivit Cancan. Bruneta a optat pentru o rochie albă, mulată, cu bretele și un decolteu amețitor, iar Florin Salam a îmbrăcat la cununia civilă un costum negru cu cămașă.

Roxana Dobre și Florin Salam se pregătesc de nuntă „Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil. Prima imagine de la eveniment. Ținuta purtată de brunetă a atras toate privirile

Avem două perechi de nași. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar, din păcate, nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva”, declara Roxana Dobre pentru Antena Stars.