Florin Călinescu s-a mutat la țară după ce s-a retras din televiziune: „Nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Am o gospodărie cu multe animale”

Acum ceva timp, Florin Călinescu a decis să se retragă din lumea televiziunii, după zeci de ani pe sticlă. Acesta mărturisește că nu îi este dor de lumina reflectoarelor, ci preferă o viață mai liniștită. Tocmai de aceea, s-a și mutat la țară, în județul Argeș, în comuna în care au trăit părinții lui, unde are o mică fermă de animale.

„Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul ‘Românii au talent’. Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”, a declarat Florin Călinescu pentru click.ro.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a mai povestit recent Călinescu pentru sursa citată.

Florin Călinescu vrea să se apuce de scris scenarii de film și să facă conținut pe rețelele sociale

Călinescu este activ pe Facebook și mărturisește că vrea să creeze conținut și pentru Instagram, TikTok și YouTube, mai ales după ce mulți oameni au început să-și ia doza de distracție și informație de pe rețelele sociale. Mai mult, acesta își dorește să se apuce să scrie scenarii de film, pentru că, în sfârșit, timpul i-o permite.

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectatori. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc… Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții.

Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani. Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză”, a spus Florin Călinescu în podcastul lui George Buhnici.

Lasă un comentariu