Flavia Mihășan, aspru criticată pentru silueta ei

Flavia Mihășan este mama a doi copii, doi fii, Carol (2 ani) și Tudor (11 luni). Recent, în mediul online, dansatoarea a publicat două fotografii în costum de baie, stârnind atât reacții pozitive, cât și negative.

Flavia Mihășan, aspru criticată pentru silueta ei

„Pune mâna și mănâncă și fă sport! Înfometarea nu este o soluție! Rezultatul, arăți ca o anorexică! Sper să nu fie vorba de o problemă medicală… 🙌❤️”, a comentat cineva. „Oare ce te face să crezi că mă înfometez?! 😃”, a răspuns Flavia.

„Se depune muuult efort fizic pentru felul în care arată Flavia; Nu cred că se înfometează, grija a doi copii te slăbește fără să vrei. Arată super bine, este tonifiată 😍”, au replicat alte două urmăritoare. „Așa arată un corp tonifiat și lucrat cu perseverență. Felicitări!”, a mai scris cineva.

Flavia Mihășan, aspru criticată pentru silueta ei

În timpul celei de-a doua sarcini, fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a făcut mult mai puțină mișcare decât în timpul primei sarcini. Cu toate acestea, Flavia nu a fost adepta „mâncatului pentru doi”. „Sunt corpuri și corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca pentru doi și asta cred că mi-o poate confirma orice medic”, declara Flavia în aprilie 2019, în timpul primei sarcini, pentru OK! Magazine.

În trecut, vorbind despre silueta ei, Flavia mai spunea pentru slabsaugras.ro: „Nu știu cât la sută este genetic, pentru că dansez de la vârsta de 10 ani. De atunci n-am luat niciodată vreo pauză. Așadar, mă gândesc că silueta mea se datorează, în cea mai mare parte, muncii, efortului fizic depus constant”.

„Nu cred în curele de slăbire, cred că trebuie să mănânci curat și cu bun-simț. La micul dejun mănânc un ou ochi, câteva felii de roșii, câteva felii de brânză și o felie de pâine prăjită. La prânz, de obicei paste, iar seara, un ceai verde sau un fruct. Încerc să nu mănânc după ora 18:00. Metabolismului meu îi priește această decizie, așa că nu vreau să mă abat de la ea”, a mai spus pentru aceeași sursă.

„Eu nu mănânc carne, așa că felurile de mâncare pe care le gătesc sunt vegetariene. Gătesc cu plăcere paste cu tot felul de sosuri, legume și diverse salate. Am exclus cartofii prăjiți din alimentație de ani de zile. Nu mănânc fast-food, nu beau băuturi acidulate și, în general, aleg să nu mănânc prăjeli”, a completat.

„Există două reguli care funcționează numai împreună – alimentație sănătoasă și mișcare de cel puțin trei ori pe săptămână. În plus, sunt lucruri pe care le puteți face pentru a fi și mai activi: mergeți pe jos, mergeți pe bicicletă, faceți cursuri de dans ori de aerobic sau fitness. Sunt atâtea opțiuni, trebuie doar să alegeți ce vi se potrivește!”, mai declara Flavia în 2016, pentru Libertatea.