Fiul lui Katie Price, dus de urgenţă la spital după vaccinarea anti-COVID-19. Cum se simte acum adolescentul

loading...

Fiul lui Katie Price a fost dus de urgenţă la spital după vaccinarea anti-COVID-19. Acesta a avut o reacţie neaşteptată după ce i s-a administrat serul. Tânărul de 18 ani a ajuns la unitatea medicală cu o temperatură de 39,9 ° C şi cu tremurături incontrolabile.

„Este periculos, deoarece Harvey nu are cortizol în corp pentru a lupta ca noi”, a declara o sursă pentru The Sun.

Fiul lui Katie Price, dus de urgenţă la spital după vaccinarea anti-COVID-19
Fostul model în vârstă de 42 de ani a trecut prin emoţii mari când băiatul sau a fost dus de urgenţă la spital după ce a început să tremure necontrolat şi a dezvoltat febra în urma vaccinului făcut vineri, 5 februarie. El s-a întors acasă după ce şi-a revenit, iar Kate nu vrea ca nimeni să lase că experienţa lui Harvey să le amâne decizia de a primi vaccinul, scrie playtech.ro

„Sunt uluită de NHS – sunt uimitori. Harvey nu ar mai fi fost astăzi aici fără ei. Nu vreau ca cineva să se îngrijoreze pentru el fiindcă acum este bine, este acasă, mănâncă tort de morcovi. În ciuda reacţiei lui la ser, vaccinul COVID este atât de important, mai ales pentru cei din categoriile cu risc ridicat în fata bolii. Sunt mult mai fericită să ştiu că Harvey este acum vaccinat”, a declarat Katie Price pentru sursa numită.

„Katie ar dori ca autorităţile medicale să considere că persoanele cu afecţiuni complexe şi rare ar trebui vaccinate sub strictă supraveghere medicală şi monitorizate timp de 24 de ore, deoarece sistemul lor imunitar poate reacţiona diferit. Tratamentul poate fi astfel administrat imediat. Acest lucru ar fi condiţionat de resursele disponibile pentru acest lucru”, a declarat reprezentantul vedetei.

Medicamentele pe care le ia pentru problemele de sănătate i-ar fi cauzat efectele adverse dure după administrarea serului
Duminică, Katie a făcut câteva filmuleţe pe Instagram pentru a-şi linişti fanii. Aceasta a spus că băiatul ei se simte bine şi chiar a revenit la vechile obiceiuri, cerându-i pui şi chipsuri la 4 dimineaţa.

„Harvey este bine. Vă mulţumim pentru toate mesajele voastre frumoase şi urările pentru Harvey. El este acasă, în siguranţă, şi este bine”, a declarat aceasta, adăugând că ”medicamentele complexe” ale lui Harvey pe care le ia pentru problemele sale de sănătate au provocat reacţia adversă la vaccin.

Un medic s-a infectat cu noul coronavirus după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19
Un medic din Vaslui s-a infectat cu noul coronavirus, la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva virusului din China. Potrivit informaţiilor oferite de vremeanoua.ro, imediat după ce i-a fost administrat serul, medicul a început să se simtă rău, însă a pus simptomele pe baza vaccinului.

Sursa citată informează că medicul a mers acasă, însă starea de sănătate i s-a înrăutăţit de la o zi la alta. A fost nevoie de internare de urgenţă, iar în momentul internării, medicul ar fi avut plămânii afectaţi în proporţie de 50%. S-a testat şi mare i-a fost uimirea atunci când a aflat că este pozitiv la noul coronavirus. A urmat cu stricteţe tratamentul impus de colegii săi şi şi-a revenit, însă nu se ştie dacă medicul va mai opta şi pentru rapel, despre care toată lumea ştie că provoacă reacţii mult mai dure decât vaccinul în sine.

loading...