Fiul lui Bănică Jr, Radu Ștefan, declaratii sincere despre Andreea Marin

Radu Ștefan, primul născut al cunoscutului artist Ștefan Bănică Junior, a dezvăluit detalii despre relația sa cu tatăl său faimos și despre legătura pe care o are cu fosta soție a acestuia, Andreea Marin.

Ștefan Bănică Junior este tatăl a trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din căsătoria cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Totodată, din relația cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel pe nume Alexandru.

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, are 21 de ani și este student în ultimul an la UNATC. De asemenea, el deține și propria afacere, respectiv o cafenea pe care a inaugurat-o în București cu ceva timp în urmă.

Într-un interviu acordat catine.ro, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre părinții săi, dar și despre Andreea Marin și sora sa vitregă, Violeta.

Radu Ștefan a dezvăluit cea mai importantă lecție învățată de la tatăl său celebru, Ștefan Bănică: „Profesionalismul, în ceea ce privește cariera. Prima dată când am urcat pe scenă la Sala Palatului a fost în 2012. Am avut un moment special cu tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să izbucnesc în lacrimi de emoție, mai ales când am văzut atâția oameni. Totul s-a petrecut într-o secundă și m-am redresat imediat. Tatăl meu este foarte exigent și nu face nicio excepție. La acea vreme, nu eram fiul său, ci pur și simplu un invitat artist. Pe fișa postului, era vorba despre profesionalism. Nu existau scuze.”

Referitor la modul în care părinții săi l-au pregătit pentru celebritate, Radu Ștefan a comentat: „Nu știu dacă m-au pregătit pentru propria mea celebritate, ci mai degrabă pentru celebritatea familiei. De mic mi-au transmis anumite reguli pe care trebuia să le respect, reguli pe care acum le consider normale. Acestea se refereau la imaginea tatălui meu. Nu am motive să mă plâng. M-au învățat să fiu politicos, să am maniere, aspecte pe care oricine ar trebui să le adopte.”

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit și cum se înțelege cu sora sa, Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin: „Ne înțelegem foarte bine. Ea are deja 15 ani și este o adolescentă plină de energie. Amândoi avem un simț al umorului relativ similar.”

În ceea ce privește frecvența întâlnirilor cu Andreea Marin, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a afirmat: „Ne vedem când apare o oportunitate. Nu avem un program stabilit. Este o persoană minunată și o mamă dedicată.”

Lasă un comentariu