Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit. Prima imagine de la eveniment

0

După o relație de aproximativ șase ani de zile, Mihnea Năstase și Corina Corolevschi s-au căsătorit. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și iubita, fiica unui influent om de afaceri de la malul mării, au devenit soț și soție chiar astăzi. Adrian Năstase, fostul premier al României, este căsătorit de peste 30 de ani cu Dana Năstase.

Din mariajul celor doi au rezultat doi băieți, Mihnea și Andrei. Primul, fiul cel mic, este în centrul atenției acum, la propria nuntă. Mihnea Năstase trăiește de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Corina Corolevschi. Aceasta este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța.

Tatăl ei este om de afaceri la malul mării. Astăzi, 4 august, cei doi și-au unit destinele. Îmbrăcați în haine albe, el într-un costum elegant, ea într-o rochie scurtă, Mihnea și Corina au spus marele DA. La eveniment participă membri familiei, prietenii și apropiații.

Petrecerea marelui eveniment se ține la Clubul Diplomaților din București, scrie spynews.ro. Mihnea Năstase și Corina sunt colegi inclusiv în Parlamentul European. Dincolo de viața profesională, cei doi se înțeleg perfect, dovadă în acest sens stând și imaginile cu cuplul, pe care Mihnea le tot publică pe paginile sale de pe rețelele de socializare. Mihnea Năstase și Corina Corolevschi sunt de nedespărțit și călătoresc foarte mult, în diverse vacanțe exotice și locuri la care mulți doar visează.

Cine e Corina Corolevschi Corina Corolevschi a fost sportivă de performanță. Ea a început la 9 ani sportul de performanță, dar s-a oprit în 2011. A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.