Firicel din Las Fierbinți, din nou infidel? A fost surprins cu o tânără pe plajă

Firicel este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Celebrul Cuzin Toma din Las Fierbinți se bucură de mare succes în plan profesional, este iubit de o mulțime de oameni, dar se pare că mai este surprins și în ipostaze nepotrivite, care îi aduc numai critici.

Firicel, în compania unei tinere pe plajă

Cuzin Toma, care interpretează personajul Firicel în Las Fierbinți, este foarte iubit de o mulțime de oameni. Face furori în serialul de comedie și este cu adevărat un actor complet. De curând, însă, a fost surprins intr-o ipostază deloc comodă, în care s-a mai aflat și în urmă cu câțiva ani si care nu i-a adus deloc o imagine bună.

Firicel fost surprins pe plajă alături de o altă femeie, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare. Actorul a fost în compania a trei tinere, dar de una dintre acestea a părut mai apropiat, motiv pentru care cei care l-au văzut s-au gândit că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie.

Bruneta l-a însoțit la Neversea și era vizibil mai tânără decât el. Actorul a intervenit imediat și a clarificat situația, spunând că este doar o bună prietenă cu care are o relație profesională, precum și partenera sa în cadrul asociației pe care o conduce.

“Respectiva domnișoară este o bună prietenă. Avem o relație profesională. Ea este partenera mea în cadrul Asociației CUZIN TOMA – Dacă eu pot, poţi şi tu’.”, a declarat Cuzin Toma pentru cancan.ro, cei care au publicat și imagini cu cei doi.

Firicel și-a înșelat soția

Firicel nu ar fi pentru prima dată la o astfel de scăpare. În urmă cu câțiva ani, acesta a fost prins cu jurnalista Ioana Popescu, cea care i-a fost amantă o bună perioadă de timp și care a recunoscut că a avut parte de o iubire pasională alături de actorul din Las Fierbinți.

Soția sa a suferit mult la acea vreme, dar a evitat să vorbească despre cele întâmplate. Femeia și-a iertat soțul și a mers mai departe cu capul sus, mândră de alegerea făcută, dar numai ea știe ce s-a ascuns în sufletul ei.