”Firicel” a călcat iar pe bec? Tot cu o brunetă! Actorul Toma Cuzin a ”anturat” o tânără, au mers singuri pe plajă și…

Cuzin Toma (45 de ani), alias “Firicel” din “Las Fierbinţi”, a “bifat” o nouă apariție spectaculoasă. Nu, însă, pe “micul ecran”, ci pe litoral românesc, în weekend-ul trecut. Simpaticul actor a fost prezent la un festival de muzică, alături de trei tinere. Doar, de una, însă, a fost mai apropiat, cu care, de altfel, s-a și retras, la un moment dat, pe plajă. 

În 2016, Cuzin Toma a fost fotografiat înșelându-și soția cu o brunetă sexy, despre care, ulterior, s-a aflat că este jurnalista Ioana Popescu, cea supranumită, în trecut, “devoratoarea de fotbaliști”. La momentul respectiv, ca, de altfel, și în prezent, artistul era căsătorit cu Cristina, în timp ce “amanta” lui era într-o “pauză” de relație cu Eduard, partenerul de atunci, stabilit în Germania. “Firicel” și soția lui au trecut, din fericire pentru ei, peste situație și și-au continuat mariajul. Să fie ce urmează să vă povestim începutul unei noi idile sau doar amiciție? Asta doar ”Firicel” poate să știe cu adevărat!

Distracție cu o “brigadă” de trei fete

Când nu își petrece timpul la cârciumă cu amicul de pahar “Celentano”, “Firicel” din “Las Fierbinți” își joacă propriul rol, de bărbat căsătorit, tată grijuliu și stâlp al familiei.

Zilele trecute, îndrăgitul actor s-a prezentat la un festival de muzică, în județul Constanța. Nu singur, ci împreună cu trei tinere, “brigadă” din care nu a făcut parte, însă, și soția lui. Cuzin Toma a fost imediat “reperat” de fani și a urmat, logic, o sesiune foto.

vlcsnap 2022 07 12 10h50m44s453
„Firicel”, alături de „brigada” cu care s-a prezentat pe litoral

Relaxare pe plajă, alături de o brunetă. Soția a lipsit!

După ce și-a mulțumit admiratorii, “Firicel” a mers pe plajă cu o brunetă misterioasă, din anturajul său, de care nu a ezitat să se apropie. Privind imaginile, nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva istoria din urmă cu mai mulți ani, când actorul a călcat “strâmb”, se repetă. Pe nisip, actorul și tânăra au stat unul lângă celălalt și au discutat, ca doi parteneri de viață. Separat de grupul lor, separat de oameni…doar ei doi, pe nisip.

vlcsnap 2022 07 12 10h52m08s223

Cuzin Toma, pe plajă alături de asociata lui. Artistul trage cu poftă dintr-o țigară

“Firicel” a rupt tăcerea! “Avem o relație…”

Cu această ocazie, am aflat cine este, de fapt, bruneta în compania căreia “Firicel” și-a petrecut mare parte din timp și de care a fost super apropiat, în condițiile în care este un bărbat căsătorit.

Respectiva domnișoară este o bună prietenă. Avem o relație profesională. Ea este partenera mea în cadrul Asociației ‘CUZIN TOMA – Dacă eu pot, poţi şi tu’”, ne-a declarat actorul.

“Am fost acolo cu familiile”

În continuare, Cuzin Toma ne-a precizat că, pe litoral, în weekend-ul trecut, nu a venit fără soție, Cristina nu apare.

Am fost acolo toți cu familiile. Nici vorbă de alte lucruri. Îmi văd liniștit de viață”, a concluzionat artistul.

Spune, oare, adevărul? Nu știm, cert este că imaginile nu mint și arată altceva! Referitor la acest subiect, cu siguranță, vom reveni!

Viața agitată a lui Cuzin Toma

Până în prezent, viața personală a lui Cuzin Toma a fost plină de controverse care mai de care mai răsunătoare – conflicte diverse, droguri, evacuat cu Poliția din sediul Credidam, datorii neplătite la întreținere, executat de bancă etc -, și este destul de asemănătoare cu rolurile sale din filme. A scăpat, însă, de fiecare dată de condamnare.

În plan profesional, Cuzin Toma este un actor de top. A jucat în mai multe filme și seriale precum: Aferim, Comoara, Moromeții 2, În pronunțare, Cele ce plutesc, București non stop, Câinele Japonez, Apele tac, Vaca finlandeză, Dispozitiv 0068, Ursul, Despre oameni și melci, Domnișoara Christina, Supraviețuitorul, Francesca, Nașa, Tertium non datur, Sinucide-mă, Fabulosul destin al lui Cuzin Toma și, evident, Las Fierbinți.

fotografie de arhiva cu actorul cuzin toma
Toma Cuzin, „Firicel” din „Las Fierbinți”