Fiica Adinei Buzatu a împlinit 24 de ani. Sara nu locuiește în România

0

Are motiv mare de sărbătoare! Adina Buzatu a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că astăzi fiica ei a împlinit 24 de ani. Cu această ocazie, vedeta i-a transmis Sarei un mesaj special, în văzut fanilor din mediul online. De-a lungul anilor, în toate interviurile, Adina Buzatu a declarat că are o relație specială cu fiica ei.

Se înțeleg bine atât în viața personală, cât și din punct de vedere profesional. Cu ocazia zilei de naștere a Sarei, Adina Buzatu a încărcat pe Facebook mai multe imagini personale în care apare alături de fata ei. Sunt foarte apropiate, iar în toate fotografiile amândouă au zâmbetul pe buze. „La mulți ani, șoarec frumos și deștept! Mami te iubește nelimitat și e mândră de ține și de toate realizările tale!!! Să-ți dea Dumnezeu sănătate și noroc, dragostea mea!!”, a notat vedeta. Fanii Adinei Buzatu de pe Facebook au remarcat postarea și au apreciat-o cu peste 3.000 de like-uri. Mulți dintre ei au reacționat la secțiunea comentarii, toți i-au urat La mulți ani Sarei.

Recent s-a aflat că Adina Buzatu și fiica ei sunt partenere de afaceri. Sara locuiește, studiază și muncește în Londra, însă își ajută mama ori de câte ori are nevoie. „Sara este la Londra acum, termină masteratul și are dizertația de făcut. E în focuri, lucrează, deci mai greu să reușesc să vorbesc cu ea, darămite să mă văd.

fiica-adinei-buzatu-24-de-ani-4

La Sara îmi trebuie programare”, a dezvăluit acum două luni Adina Buzatu despre fiica ei pentru viva.ro. Chiar dacă sunt la mare distanță una de alta, Sara e omul de bază al Adinei Buzatu. „Să știi că îmi este în continuare greu, iar Sara lucrează cu mine de la distanță. Ea are job, își face masteratul, dar lucrează și cu mine. Îmi este extrem de necesară, nu știu ce m-aș face fără ea, pentru că e capul limpede, eu sunt aeriană, creativă, ea e capul limpede. Îmi reamintește de zece ori ce avem de făcut”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.