Feli Donose, cu ochii în lacrimi în fața fanilor. Ce dezvăluire le-a făcut. „Am avut un moment de vulnerabilitate”

0

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A devenit cunoscută odată cu participarea la „Vocea României”, iar de atunci viața ei s-a schimbat total.

Între timp, aceasta a devenit mamă și urmează să se căsătorească. Într-un video postat pe Instagram, Feli le-a făcut o dezvăluire celor care o urmăresc. La un moment dat, interpreta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Ascultați aici la mine. Mie mi-a pus Dumnezeu mâna în cap când mi-a dat Dumnezeu misiunea asta de a face muzică. Sunt…trăiesc cele mai fericite momente din viața mea când sunt pe scenă.

Muzica vindecă, o să zic asta câte zile o să am. Fiți atenți la mesajele ei, poate să fie cel mai bun doctor pentru voi”, a declarat Feli pe pagina ei personală de Instagram.

Feli Donose, cu ochii în lacrimi în fața fanilor. Ce dezvăluire le-a făcut. „Am avut un moment de vulnerabilitate”

„Am avut un moment de vulnerabilitate pe care am vrut să-l împart cu voi. Suntem prea perfecți pe Instagram, prea buni sau prea reci, nu ne mai dăm voie să ne arătăm cu ce simțim cu adevărat, de bine sau de rău. Și pentru că mi-am făcut curaj ca să fac asta poate vă aduc aminte să vă dați voie să fiți autentici, că nu e nimic greșit să fii autentic sau sincer, dimpotrivă”, a mai continuat artista pe rețelele de socializare.