Fata Madonnei a lansat prima ei piesă, „Lock&Key”

La 25 de ani, Lourdes Leon îi calcă pe urme mamei sale celebre în toată lumea. Fata Madonnei și-a dat frâu liber imaginației în videoclipul pentru piesa ei de debut, „Lock&Key’, pe care a lansat-o miercuri sub numele de Lolahol.

Lourdes apare dansând și cântând într-un cimitir, pe o plajă și în jurul cartierelor de la periferia orașului New York, îmbrăcată în niște ținute extravagante, scrie pagesix.com.

Tânăra a cochetat și cu modellingul, a pozat pentru multe brand-uri celebre. La un moment dat, ea spunea: „Pot să cânt’. „Pur și simplu nu-mi pasă de asta’, a adăugat ea într-un interviu din 2021.

Acum, Lourdes Leon e mândră de ce face. Ea are deja cu primul ei single, „Lock & Key’, lansat sub pseudonimul Lolahol.

fata-madonnei-prima-melodie-3

Madonna este mama a nu mai puțin de 6 copii. Doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Lourdes Maria Ciccone Leon (24 de ani) și Rocco Ritchie (19 ani). În public, chiar și la evenimente, artista de rang internațional a apărut de multe ori în compania lui Lourdes Leon. Despre ea, cântăreața spunea:

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare’.

„Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare’ și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei. Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie îmi putință pentru copiii mei.’.