Familia lui Vadim Tudor, legătură paranormală cu Tribunul, la 7 ani de la moartea acestuia: „Înainte să se întâmple ceva negativ…”

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a făcut câteva declarații despre regretele și durerea pe care le-a lăsat în urmă tatăl ei. Fiica fostului politician a spus că mama ei îl visează destul de des și că după fiecare vis în care apare Vadim se întâmplă mereu ceva negativ.

Lidia a mărturisit că sunt situații în care tatăl ei apare în vis ca și cum le-ar avertiza pe ea, sora sa și mamă că urmează să se întâmple ceva neplăcut.

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.

La un an după ce a murit, Jeni (n.r.: sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație’, a declarat Lidia Vadim la Prima TV.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, lăsând îndurerate o soție și două fiice, care și acum îl plâng.

„Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi.

Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu’, a adăugat Lidia Vadim în emisiunea „Exclusiv VIP’ realizată de Cristi Brancu.

Lidia a declarat că ea și mama ei au fost extrem de puternice atunci când Vadim Tudor a decedat, dar sora ei, Jeni a suferit cel mai mult. Lidia a încercat să preia rolul tatălui ei și să fie capul familiei.