„Fac videochat si imi place la nebunie!“ Marturia unei studente de 20 de ani, dintr-o familie modesta

Unii oameni le condamna pe fetele care lucreaza ca model de videochat, considerand ca ceea ce fac este imoral. Insa au aceasta atitudine fie din invidie, fie pentru ca de fapt nu stiu nimic despre acest domeniu aflat intr-o permanenta dezvoltare. 

In realitate, oportunitatea unei cariere ca model in industria de divertisment online pentru adulti reprezinta cea mai buna sansa pe care o au la dispozitie numeroase tinere, nascute in familii modeste, dar care totusi doresc sa vina in Capitala pentru a urma cursurile unei facultati.

Ele constata ca, atunci cand ai 19 sau 20 de ani si zero experienta de lucru, poti obtine doar slujbe unde munca este rasplatita cu salariul minim, iar programul este prea strict pentru a-ti permite sa urmezi, in paralel, cursurile unei facultati. 

videochat 2
videochat

Singura exceptie este reprezentata de marile studiouri de videochat, care inteleg perfect prioritatile unei tinere din Romania si o ajuta cu tot ceea ce are nevoie. Pe de o parte, alege singura intre ce ore sa munceasca, iar pe de alta parte banii vor fi suficienti nu numai pentru a se intretine, ci si pentru a-si satisface orice dorinta.

Iata marturia unei tinere nascuta intr-o familie modesta din Dambovita, care a ales o cariera ca model de videochat, urmeaza in paralel cursurile unei facultati si considera ca astfel a luat cea mai inspirate decizie!

„Ma simt apreciata, castig bani multi si studiez. Ce mi-as mai putea dori?“

„Anul trecut am terminat liceul cu succes, am luat Bacul cu o nota de peste 9, dar nu aveam nici un motiv de bucurie. Stiam ca parintii nu au bani sa ma tina la Bucuresti, iar naveta era imposibila. Asa ca ma uitam cum alte fete, cu rezultate mai slabe decat mine, se pregateau sa mearga in Capitala, in timp ce eu simteam ca drumurile imi sunt blocate inca de la 19 ani.

Nu am cerut sfatul nimanui, pentru ca nu am vrut ca mama sau tata sa ma vada suparata. Oricum au problemele lor. Asa ca am inceput sa caut pe Internet diferite oferte de joburi in Bucuresti. Am vorbit la telefon cu mai multi angajatori: cu patroana unei shaormerii, la un magazin de haine, cu tot felul! Imi cereau sa lucrez 8 sau 10 ore pe zi, cu salariu de 15-16 milioane. Banii nu mi-ar fi ajuns si programul nu imi convenea.

Pana la urma, mi-am facut curaj si am sunat la Studio20, ca sa intreb daca au nevoie de un model de videochat. Le-am spus alor mei ca merg la Bucuresti sa vizitez o prietena, dar am venit la interviu si mi-a placut totul, din prima clipa. Cand am auzit ca ofera program flexibil si venit minim garantat de 1 000 de dolari in primele 3 luni, deja nu am mai stat pe ganduri.

A trecut un an si nu regret nici macar o clipa alegerea pe care am facut-o. Fac videochat si imi place la nebunie! M-am adaptat repede, am terminat primul an de facultate fara nicio restanta, iar in unele luni am castigat si 6 000 de dolari! Echipa de la studio e foarte de treaba, ma simt apreciata, castig multi bani si studiez. Ce mi-as mai putea dori?“.

Exista multe astfel de povesti ale unor fete carora o cariera in videochat le-a schimbat viata in bine. Daca te afli in situatia lor, incearca si tu industria de divertisment pentru adulti! Te vei convinge ca merita.