Există loc de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă? Artistul, destăinuri cu ochii în lacrimi: „Am trecut peste mine”

loading...

În cadrul unui interviu ,Pepe a oferit detalii uluitoare despre despărțirea de Raluca Pastramă. Mai mult, artistul a mărturisit și dacă mai există loc de împăcare între el și fosta parteneră de viață.

Echipa Antena Stars a fost acasă la Pepe, unde ne-a primit într-un cadru de poveste, având locuința și curtea decorate ca în povești. Chiar și așa, din cauza tuturor controverselor care au avut loc în viața lui, din cauza despărțirii de Raluca Pastramă, în ochii artistului se putea vedea tristețea care îl mistuie.

Pepe a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că deși este rănit, încearcă să arate asta, mai ales că își dorește ca fetițele sale să îl vadă un bărbat puternic, nu unul vulnerabil.

„Fetiţele trebuie să aibă în tatăl lor un bărbat puternic, nu rănit. Trebuie să ştie că acolo găsesc mereu rezolvare. Nu o să apar niciodată vulnerabil în faţa copiilor mei. De multe ori nu e bine, dar le îndeplinesc orice dorinţă. Am avut momente când nu s-a putut şi au înţeles. Nu sunt exagerat, dar pentru copiii tăi poţi orice”, a povestit Pepe, cu ochii în lacrimi pentru Antena Stars.

Există loc de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă?

După ce au apărut fel și fel de zvonuri legate de o posiblă împăcare între Pepe și Raluca Pastramă, artistul a ținut să precizeze că nu mai există loc de reconciliere. Mai mult de atât, cântărețul a mărturisit că este iubit de foarte multă lume ca să ajungă să se simtă singur, iar cât despre oamenii care l-au rănit, are de gând să îi trateze cu indiferență.

”Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a declarat Pepe.

loading...