EXCLUSIV Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

0

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Potrivit unor surse Redactia.ro, celebrul manelist este internat în stare gravă la spital. Conform medicilor care se ocupă de cazul lui, problemele sale de sănătate sunt grave și sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

EXCLUSIV Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Veste de ultimă oră despre celebrul manelist, Petrică Cercel! Potrivit unor surse Redactia.ro, artistul se află internat la spital, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l salva. Conform fiului său, Ionuț Cercel, manelistul a fost infectat cu noul coronavirus. „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„, a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Mesajul lui Ionut Cercel

Inițial, cântărețul nu a vrut să meargă, dar la scurt timp a fost transportat de urgență la spital pentru că se simțea rău. În aceste momente, artistul ar fi intubat, iar medicii se luptă să-i salveze viața.