Eveniment astrologic 12 aprilie 2022: Jupiter și Neptun în Pești! Ce ne aduce această aliniere cosmică

Un eveniment astrologic important va avea loc pe 12 aprilie 2022, când Jupiter și Neptun intră în zodia Pești. Această aliniere cosmică va avea un impact major asupra tuturor semnelor zodiacale. Jupiter și Neptun se întâlnesc aproximativ la fiecare 13 ani, dar este cu mult mai neobișnuit ca această întâlnire să aibă loc în semnul Peștilor.

Jupiter și Neptun în Pești – previziuni astrologice

Pe 12 aprilie 2022, Jupiter – considerată planeta oportunităților și a abundenței se va întâlni cu Neptun – planeta spiritualității și a credinței. Specialiștii în Astrologie spun că aceasta este o aliniere care poate aduce magie în viața fiecăruia dintre noi. Este foarte important, în această perioadă, ce gânduri avem, cum ne raportăm la dorințele noastre cele mai profunde, și ce facem pentru a ne îndeplini visele.

Se spune că în această perioadă primim ceea ce merităm! Ce ne aduce Jupiter pe 12 aprilie: Jupiter va hiperboliza starea pe care o avem în momentul conjuncției, 12 aprilie.

Ce ne aduce Neptun pe 12 aprilie: empatie, credință, spirtualitate, mister, dar și  ceață și utopie.

Zeus (Jupiter) și Neptun (Poseidon) își dau întâlnire în Atlantida (la Poseidon acasă), și va avea loc mult așteptata conjuncție Jupiter Neptun, notează Astrologul Lavinia Badea.

jupiter neptun pesti

Cum se resimt influențele lui Neptun și Jupiter

Ioana Ispas, vicepreședintele Asociației Astrologilor a precizat, cu privire la evenimentul din 12 aprilie, că planeta Jupiter are o influență mare asupra sistemelor de gândire și are capacitatea de a amplifica atât ceea ce este bun cât și ceea ce este rău. Pe de altă parte, potrivit specialistului, Neptun este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu. Potrivit spuselor sale, evenimentele nu se petrec în zilele în care are loc conjuncția, ci ele se pregătesc de dinainte.

Fiind evenimente cu impact global, ele trec niște etape. Imediat cum Jupiter a intrat în Pești(n.r.14 mai – 28 iulie 2021, din 29 decembrie 2021) a ridicat unele bariere, a schimbat mentalul colectiv. Vorbim deja de ridicarea multor restricții. Cumva, oamenii vor să iasă dintr-un cotidian care i-a ținut prea mult într-un loc. Sunt mai interesați de sine, de vindecarea personală. Atât prin medicina tradițională, cât și prin cea alternativă, a spus Ioana Ispas pentru astrosens.ro.

Este important de precizat că ultima conjuncție Jupiter-Neptun în Pești a fost în 1856. În acest an a avut loc Tratatul de la Paris, care recunoștea Marea Neagră ca teritoriu neutru, nemilitarizat, iar după a urmat o perioadă de maximă expansiune în Europa.