Eva Măruță lovește din nou! Replica uluitoare cu care a lăsat-o fără cuvinte pe Andra: ”Prea tânără te-ai…”

Eva Măruță i-a lăsat, din nou, fără cuvinte pe toți! Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță este foarte apreciată în mediul online, pentru că este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume. Și de data aceasta, micuța i-a uimit pe toți!

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Are o familie de milioane și doi copii minunați: pe David și Eva. Fetița este foarte apreciată în mediul online, pentru că este sinceră și mereu spune lucruri amuzante. Internauții și fanii Andrei o plac pe cea mică pentru replicile savuroase pe care aceasta le are la ea, de fiecare dată. Recent, a fost ziua de naștere a cântăreței, dar și aniversarea de la căsătorie. Andra a împlinit 36 de ani și 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță.

Artista le povestea copiilor ei că s-a căsătorit cu Cătălin Măruță pe vremea când avea 22 de ani. În timp ce David a întrebat-o pe mama lui de ce nu l-a făcut mai devreme, că astăzi ar fi avut 15 ani, Eva a lăsat-o mască cu o nouă replică: ”Prea tânără te-ai căsătorit. La 22 de ani să te căsătorești, Doamne ferește”.

Ce răspuns i-a dat Andra

Eva este deja celebră pe internet, pentru că de fiecare dată când apare un video cu ea, micuța are replici foarte amuzante. Andra a fost pe fază și de această dată și i-a explicat fiicei ei, de ce s-a căsătorit cu Cătălin Măruță, pe vremea când avea 22 de ani. Artista susține că dragostea dintre ea și prezentator a fost prea mare, așa că de ce ar fi așteptat să treacă anii? ”Am fost prea tânără?! De ce, dragă, eram prea tânără?! Eu l-am iubit foarte mult pe tati și tati pe mine și am zis că nu mai are rost să mai așteptăm”, a spus Andra.