Elena Udrea, mesaj subliminal? Ce scria pe tricoul pe care l-a purtat în ziua în care a fost prinsă de Poliţie

În urmă cu o zi, Elena Udrea a fost condamnată la închisoare cu executare, mai cu seamă șase ani în dosarul ”Gala Bute”. Decizia nu mai poate fi contestată. Aceasta a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria. A transmis un mesaj subliminal? Ce scria pe tricoul pe care l-a purtat în ziua în care a fost prinsă de Poliţie.

Elena Udrea a fost prinsă, în urmă cu o zi, de autoritățile din Bulgaria, în zona Kulata, la frontiera cu Grecia. La două ore și 20 de minute după ce a fost emis mandatul de arestare pe numele ei, aceasta a fost reținută de oamenii legii. Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, precizează un comunicat al MAI.

Poliția de Frontieră confirma faptul că Elena Udrea a ieșit din țară, dar precizează că a făcut-o legal, întrucât nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care a făcut-o.

Elena Udrea, mesaj subliminal? Ce scria pe tricoul pe care l-a purtat în ziua în care a fost prinsă de Poliţie

Elena Udrea a fost reținută de polițiști după mai bine de două ore de la momentul semnării mandatului european de arestare. Șoferul (49 de ani) care a condus-o pe aceasta spre granița Bulgariei cu Grecia nu va avea probleme cu legea.

La momentul la care Elena Udrea a fost reținută de oamenii legii, aceasta purta un tricou de culoare albă, putând fi observat și numele brandului, Gucci, scris cu roz.

elena udrea