Durere imensă pentru Andreea Marin! S-a stins fulgerător: Când o vezi părăsind viața…

Cine a fost mama vitregă a Andreei Marin și ce relație au avut cele două?

Cine a fost mama vitregă a Andreei Marin? La doar nouă ani, ea și-a pierdut mama naturală într-un accident de mașină în care a fost implicată toată familia ei.

La un moment dat, tatăl ei s-a recăsătorit cu o femeie numită Renata. Vedeta a vorbit abia acum despre mama ei vitregă și despre relația lor.

Renata a fost funcționară în Iași. Ea l-a cucerit pe Dan Marin și pe fiicele sale cu frumusețea ei. Pe parcursul anilor, prezentatoarea TV a avut-o alături pe Renata Marin, care a fost mereu un „om minunat” cu ea. Chiar și după ce a plecat din sânul familiei ei, ea a continuat s-o ajute și să-i ofere sfaturi.

„Am încercat să-i dăruiesc tot ceea ce eu nu am apucat să primesc. Pentru că am avut-o pe mama un timp scurt alături de mine și mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot ”mamă” îi spun mamei mele, care poate ne privește.

Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie ”mamă vitregă” pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune. Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine.

La început, normal, cauți să înțelegi, dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început. Apoi om fi făcut noi și obrăznicii, i-om fi făcut noi și viața amară, din când în când. Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești”, a povestit ea pentru Cancan.

tatăl Andreei Marin și mama ei vitregă
Tatăl Andreei Marin și mama ei vitregă (SURSA FOTO: Viva!)

Pierderea mamei sale i-a dat ulterior o forță incredibilă, de a-și construi o viață de care aceasta ar fi fost mândră

Andreea Marin a mai povestit că nu a fost deloc ușor pentru ea să-și piardă mama, care avea numai 36 de ani, pe când ea era încă un copil.

Vedeta TV spune că un copil nu poate înțelege la vârsta aceea normalitatea care stă în spatele morții.

„Eram un copil, ca familie am fost foarte fericiți, cu toții, până la acel moment dramatic. Când îți vezi mama părăsind viața, în brațele tale la nouă ani, ea având 36 doar, n-are cum să fie o treabă ușoară. Și n-ai cum să înțelegi, nu ai cum să fii de acord că asta e o normalitate.

Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, atât pentru mine, cât și pentru ea. Însă, cumva, te împaci cu soarta și tot ce am construit eu, în viața mea de matur, a pornit de la mama mea, totul i-a fost dedicat.

Totul a fost gândit cu sufletul la ea și cu privirea către cer. Tot acest tumult din mine mi-a dat o forță incredibilă. Deci cumva a existat un sens. Viața mea a căpătat un alt sens pornind de la acel moment”, a mărturisit Andreea Marin.

Cu se ocupau părinții naturali ai Andreei Marin?

Andreea Marin păstrează vie amintirea părinților ei în inima sa. Violeta (mama naturală) și Dan Nicolae s-au stins din viață cu ani de zile în urmă, însă vedeta vorbește și acum cu zâmbetul pe buze despre ei. Ei sunt cei care au transformat-o în femeia puternică, talentată și responsabilă care este.

Părinții ei erau ingineri. Mama ei era inginer de mecanică fină, iar tatăl ei era inginer constructor. În ciuda meseriilor lor, au fost firi sensibile, romantice, pasionate de artă. În plus, deși au trăit în perioada regimului comunist, erau mereu plini de viață.

„Mama era inginer de mecanică fină și, în egală măsură, un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața, chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână de la librăria din orașul nostru mic, lua cărți de poezie, de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică.

Citea poeziile romantice, el le citea, noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”, a spus ea, potrivit Fanatik.

Lasă un comentariu