După ce şi-a hrănit copilul gură la gură, Alicia Silverston face acum baie cu fiul de 9 ani

Alicia Silverstone, vedeta din Clueless n-a găsit altă activitate mai bună, în plină izolare la domiciliu, decât să facă baie cu copilul ei. Nimic în neregulă cu asta, doar că Bear Blu e băiat şi are deja 9 ani, iar unii ar considera comportamentul actriţei deplasat.

„Eu şi fiul meu facem baie împreună, iar, atunci când nu e cu mine, fac doar eu baie pentru a retrăi aceeaşi senzaţie de confort şi maternitate”, a recunoscut recent actriţa pentru New York Times.

Şi, având în vedere vârsta deloc mică a băiatului, există destule voci care să susţină că fiul vedetei ar putea beneficia de mai multă independenţă faţă de mama lui.

Pe lângă băile pe care le fac împreună, Alicia şi Bear Blu au mai găsit şi alte activităţi care să le aducă satisfacţii, precum dansul, ţopăitul pe trambulină şi săritul cu coarda.

În ceea ce o priveşte pe Silverstone, ea a fost tot timpul preocupată de alimentaţia sa şi a fiului ei.

„Totul se reduce la dieta pe care o avem. Eu, dacă nu mănânc aşa cum trebuie, nu mă simt bine, dispoziţia mi se schimbă rapid. E simplu pentru mine!”

Şi pentru fiul ei, am spune, având în vedere că-i impune şi acestuia un anumit stil de viaţă şi o alimentaţie vegană.

Oamenii sunt gata oricând să-şi dea cu părerea şi nu de puţine ori am fost considerată o ciudată”, a spus cea care se hrăneşte zilnic cu ierburi şi seminţe, iar, pentru sănătatea ei mentală, apelează la yoga, meditaţie, plimbări lungi şi menţinerea unui jurnal.

„Dar mă mândresc cu toate aceste lucruri, pentru că este greu să-ţi exprimi părerile, e greu să fii acea persoană care spune ceea ce nu toţi vor să audă.”

Alicia a susţinut, în 2018, că fiul ei nu a fost nevoit niciodată să ia medicamente şi asta datorită dietei lui vegane, însă, chiar şi aşa, şi-a atras criticile celor care sonsideră că, astfel, copilul e privat de o alimentaţie diversă.

Dar actriţa nu se află la prima „abatere”. Ea a fost aspru criticată şi când un filmuleţ cu ea şi copilul ei a fost făcut public acum câţiva ani. În video-ul cu pricina, Silverstone îşi hrănea copilul gură la gură, aşa cum fac păsările şi unele mamifere.

Mai mult, l-a alăptat pe Bear ani întregi şi practică, de asemenea, co-sleeping-ul, adică actriţa doarme cu copilul oricât şi oricând doreşte acesta, fără să-i pună vreo întrebare.

Alicia Silverstone (43) l-a făcut pe Bear Blu cu fostul ei soţ, Christopher Jarecki.