Doliu în lumea sportivă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

Zi neagră în lumea sportivă, mai precis din fotbal. S-a stins din viață un mare sportiv, după ce a fost victima unui accident rutier. A ajuns la spital în stare gravă, dar în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, corpul său a cedat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

A murit Freddy Rincon. Avea 55 de ani

Din nefericire încă o veste tristă pentru iubitorii fotbalului și nu numai. Lumea sportivă a primit o veste cutremurătoare. Freddy Rincon, fost căpitan al naționalei Columbiei s-a stins din viață miercuri seara, la vârsta de 55 de ani. Se afla la spital, internat pe secția de Terapie Intensivă, în stare critică. Freddy Rincon a fost victima unui accident rutier produs în orașul Cali.

accident freddy rincon

Doliu în lumea sportivă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

Fostul mijlocaș de la Madrid suferise răni grave la cap. A fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat trei ore. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, fostul mare sportiv nu a putut fi salvat.

Laureano Quintero, șeful clinicii private în care fusese internat Rincon, a anunțat că fostul fotbalist a murit cu puțin înainte de miezul nopții.

În ciuda tuturor eforturilor echipei noastre medicale, pacientul Freddy Eusebio Rincon Valencia a murit astăzi, 13 aprilie. Regretăm profund acest lucru și, în același timp, transmitem cele mai sincere condoleanțe rudelor, prietenilor, cunoscuților și fanilor. Invităm toți oamenii din țară să și-l amintească cu bucurie pentru tot ceea ce ne-a oferit prin realizările sale sportive, a transmis, într-un comunicat de presă, clinica Imbanaco.

Cine a fost Freddy Rincon

Freddy Rincon a avut o carieră remarcabilă în fotbal. De-a lungul timpului, Rincon a jucat pentru Real Madrid (Spania), Napoli (Italia), Palmeiras şi Corinthians (Brazilia) şi America de Cali (Colombia).

Freddy Rincon a jucat la trei ediții ale Cupei Mondiale (1990, 1994 și 1998). În cele 84 de apariții la echipa națională a Columbiei a marcat 17 goluri.

freddy rincon rip

Doliu în lumea sportivă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

Regretatul fotbalist a fost adversarul României atât la Mondialul din 1994, cât și la cel din 1998, meciuri câștigate de naționala României.