Detalii cutremurătoare ies la iveală. Victima Biancăi Drăgușanu va depune plângere la poliție: “Mi-a spart capul!”

Bianca Dragusanu este protagonista unui scandal de zile mari în acest moment. Celebra vedetă a lovit cu bestialitate mai multe persoane la o petrecere unde se afla și Bădălău, iar victimele sale sunt pregătite acum să depună plângere împotriva blondinei agresive.

Bianca Drăgușanu, acuzată de violență

Bianca și Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Așa cum ne-a obișnuit, Bianca nu a putut sta liniștita nici in această relație și a avut parte de multe împăcări și despărțiri, scandaluri și experiențe neplăcute.

Gabi Bădălău a organizat în urma cu câteva seri o petrecere de burlaci pentru Florin Salam, care curând se va căsători cu Roxana. Distracția a fost stricată de Bianca, imediat ce a aflat că acolo se află și mai multe domnișoare care se distrau alături de bărbați. Blondina și-a ieșit din minti și a lovit pe toată lumea, iar victimele au început acum să vorbească.

Una dintre tinere a mărturisit pentru Spynews că au fost lovite fără milă cu o bâtă de baseball. Ea are acum corpul plin de vânătăi, capul spart și urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu, pentru că vrea să i se facă dreptate.

AEA02310 DD8C 4A00 8F5F 3DE56947FEF6

Bătaia a continuat în stradă

Tânăra prezentă la petrecerea lui Gabi Bădălău a mai mărturisit că s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut-o pe Bianca Drăgușanu. Era extrem de nervoasă și nu a ținut cont de nimic, continuând să le lovească pe fete și în stradă, când acestea au reușit să fugă din casă. Bianca Drăgușanu ar fi fugit după ele, în fața blocului.

Nici Bădălău nu a scăpat de bataie și ar fi încasat lovituri puternice de la fosta lui iubită. Cei doi s-ar fi certat chiar cu câteva zile inainte de scandal, iar blondina a recunoscut acum că între ei nu ar mai fi nimic. A mărturisit pe rețelele de socializare că totul s-ar fi sfârșit, dar a continuat să Facă haz de situatie.

Mirela Vaida a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu! Nu s-a putut abține, după scandalul în care a fost implicată: „Te duci să dai cu bâta în alea? Ai copil acasă”

Astfel că acum, în urma acestor detalii care au ajuns în spațiul public, Mirela Vaida a reacționat și ea. Prezentatoarea, în direct, i-a transmis un mesaj tranșant celei care cândva îi era asistentă lui Dan Captos.

Pe lângă faptul că Mirela Vaida este de părere că în nicio situație violența nu-și are rostul, ea mai spune că aceste acte nu îi fac cinste

unei femei, nici măcar când află că este victima infidelității.
Mai mult decât atât, moderatoare a declarat că o femeie care își cunoaște valoarea nu apelează niciodată, în niciun caz, la astfel de gesturi care ar putea să o coste scump.

Totodată, ea îi atrage atenția Biancăi și spune că în orice situație ar fi pusă, de oricine, ar trebui să-și analizeze mai bine reacțiile, având în vedere că acasă o așteaptă o fetiță.

”Care este statutul Biancăi Drăgușanu în relația cu el, care nici măcar nu a divorțat? Deci dacă este adevărat că el avea acel apartament, înseamnă că apartamentul ăla este al lui. Oricine vine, din punctul meu de vedere, neinvitat, poate avea o plângere penală. Din punctul meu de vedere, o femeie este aici, mai ales când își știe valoarea. Te duci să dai cu bâta în alea, păi tu ești la mintea lor?! Nu se face așa, că ai copil acasă”, a spus Mirela Vaida, în cadrul unei emisiuni TV.