Despărțire-șoc în showbiz! Ruptura este definitivă: „Fără niciun regret!”

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri celebre s-au destrămat. S-au rupt relații puternice, la care nimeni nu se aștepta să se termine și se pare că un alt cuplu celebru și-a anunțat sfârșitul. Cei doi au decis să se afle de la ei că s-a terminat, dar au încercat să păstreze o oarecare intimitate.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit

Cristian Boureanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje de la noi din țară. Fostul politician este celebru deja pentru relațiile controversate cu femei mai tinere decât el și la fel a fost și cea care tocmai s-a încheiat, alături de Cristina Belciu, un cunoscut model de la noi din țară.

Anunțul a fost făcut chiar de către tânără, care a ținut să spună tuturor cât de frumoasă și reală a fost iubirea dintre ei. După ce au fost împreună doar patru luni și jumătate, au recunoscut că, deși s-au iubit și s-au respectat, au realizat că nu sunt compatibili, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

boureanu

Chiar dacă între ei încă există sentimente, tânăra consideră că le va fi mai bine singuri. Vor rămâne prieteni și își sunt reciproc recunoscători pentru povestea de dragoste pe care au trăit-o împreună. Nu regretă nimic și se bucură că a rămas cu ceva din această experiență.

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.  Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a declarat Cristina Belciu pentru cancan.ro.

Boureanu regretă despărțirea

De asemenea, fostul deputat a confirmat și el despărțirea și susține că regretă faptul că nu mai formează un cuplu, dar se bucură că măcar a avut ceva de învățat din tot. Despre Cristina are numai cuvinte de laudă și spune că a fost „cel mai bun și frumos cadou de la destin”.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a spus Cristian Boureanu pentru sursa menționată.

Boureanu spune despre tânărul model că este o femeie matură, de la care a avut multe de învățat. Spune că această femeie i-a schimbat viața atât lui, cât și fiicei sale.