Descoperire șocantă într-o pădure din Austria. Un român a locuit aproximativ un an într-o colibă improvizată. Cum l-au găsit austriecii pe „omul pădurii”

0

Descoperire șocantă într-o pădure din Austria. Autoritățile au găsit un român de 32 de ani care a locuit timp de aproximativ un an de zile într-o colibă improvizată. Chiar dacă temperaturile în Austria sunt scăzute în această perioadă, se pare că romanul își făcuse un fel de adăpost din nuiele și pături și acoperit cu o prelată. Acesta a fost transportat la spital de urgență pentru a-i fi evaluată starea de sănătate.

Localnicii nu sunt străini de așa ceva. În urmă cu doi ani, un alt tânăr, de această dată austriac, a fost găsit într-o colibă forestieră abandonată. Potrivit acestora, autriacul a locuit acolo timp de un an de zile.

Un român a locuit aproximativ un an într-o colibă improvizată

”Omul pădurii” există și vine din Austria. Luna trecută, autoritățile austriece au descoperit într-o pădure din Carintia, lângă localitatea Krumpendorf, un bărbat român, de 32 de ani, care locuia într-o colibă improvizată. Deși temperaturile în Austria sunt extrem de scăzute și pe timpul zilei, românul își făcuse un culcuș din nuiele și pături, fiind dus direct la spital.

Întrebat de către autorități despre perioada petrecută în acel adăpost improvizat, acesta a mărturisit că a locuit acolo timp de o lună de zile, deși oamenii legii au găsit dovezi conform cărora ar fi trecut mai bine de un an. În apropierea pădurii există o localitate, iar oamenii l-ar fi văzut bântuind prin pădure de mai mult timp, supranumindu-l „omul pădurii”.

În adăpostul omului existau mai multe pături, iar, spre surpinderea polițiștilor, românul se hrănea cu cârnați. Acesta purta multe straturi de haine, iar oamenii legii nu și-au putut explica modul în care a reușit să trăiască în timpul sezonului rece. Totuși, bărbatul în vârstă de 32 de ani a reușit să improvizeze un pat format din nuiele și pături, acoperit și de o prelată pentru a nu fi distrus de precipitații.

Deși adăpostul era oarecum aproape de o zonă locuită, românul nu a fost descoperit până acum din cauza faptului că și-a ales un loc greu accesibil. Astfel, bărbatul a fost văzut de o femeie atunci când era la marginea pădurii și femeia a sunat imediat la poliție, fiindu-i frică să se apropie mai mult.

Românul a fost dus de urgență la spital

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Waltraud Dullnigg, a declarat că românul a fost transportat la spital de urgență pentru a-i fi evaluată starea de sănătate, dar că nu are mai multe informații despre viitorul acestuia.

„Românul a fost cooperant și a fost de acord să meargă cu noi, după ce și-a strâns gunoiul”, a comunicat un polițist din localitate pentru presa austriacă.

Amuzant este faptul că localnicii austrieci nu sunt străini de astfel de povești. Se pare că această zonă a devenit un fel de paradis pentru oamenii străzii. În 2019, un alt tânăr, de data aceasta un austriac, a fost găsit într-o colibă forestieră abandonată de lângă Wernberg. Oamenii legii l-au găsit într-o stare de sănătate precară, extrem de malnutrit. Bărbatul a locuit acolo timp de un an.