Denisa Filcea este însărcinată! Cum au făcut anunțul viitorii părinți

Cunoscutul om de radio Flick și soția lui Denisa au făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe toți fanii cuplului. Denisa și Sebastian Flicea, alias Flick Domnul Rimă, vor fi în curând părinți. Împreună au postat un videoclip foarte deosebit pe rețelele sociale, prin care dau transmis fanilor vestea momentului. Viitorii părinți radiază de fericire!

Cum au dat Flick și Denisa vestea cea mare

Flick și Denisa au postat un videoclip foarte romantic pe rețelele de socializare, în care soția celebrului om de radio își arată burtica. Ea este îmbrăcată într-o salopetă albă, mulată, care îi pune burtica în evidență. Fericirea i se citește pe chip viitoarei mămici.

Alături de videoclip Flick a postat câteva versuri superbe, în stilul lui caracteristic.

„❤️❤️❤️❤️❤️
Undeva, în deșerturi, departe
E doar fericirea și noi.
Mai frumos de atât nu se poate:
În curând nu mai suntem doar doi❤️”, este scris în dreptul postării de pe Instagram.

Flick și Denisa formează un cuplu de la începutul pandemiei, însă și-au anunțat relația destul de târziu. Noul cuplu a fost foarte îndrăgit de fanii lui Flick și se pare că relația a mers foarte bine,pentru că cei doi s-au căsătorit la scurt timp. Denisa a devenit doamna Filcea și iată că în curând îi va dărui lui Sebastian un bebeluș.

Fanii au trimis o mulțime de mesaje, felicitări și vorbe frumoase celor doi viitori părinți. Aceștia au fost copleșiți de multitudinea de comentarii lăsate la postările lor.

Anunțul sarcinii a venit la aproape un an și jumătate de la nuntă. În luna octombrie cei doi au aniversat un an de căsătorie. De-a lungul timpului cei doi îndrăgostiți și-au făcut deseori declarații de dragoste pe rețelele de socializare, semn că lucrurile merg foarte bine între ei și dragostea lor este ca la început.