Demisie șocantă la Guvern! Un ministru celebru a renunțat la funcția sa

În ultima perioadă, România a fost martora multor evenimente șocante, mai ales în plan politic. După demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL, un alt personaj important din Guvern și-a anunțat retragerea din funcția de ministru.

A demisionat Dan Vîlceanu

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a demisionat astăzi din funcție. Oficialul era mâna dreapta a lui Cîtu si, la scurt timp după retragerea acestuia de la conducerea partidului, a decis și el să renunțe la funcția sa.

Astfel, astăzi a anunțat că i-a înaintat deja demisia premierului Nicolae Ciucă, imediat după finalizarea ședinței de Guvern. După ce vor fi făcute toate procedeele necesare, va fi decăzut din funcția sa.

„În urmă cu aproximativ o oră, după finalizarea şedinţei de Guvern, mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, aşa cum am anunţat şi în urmă cu câteva zile de la sediul Partidului Naţional Liberal”, a spus Vîlceanu într-o conferinţă de presă

Luni, premierul Nicolae Ciucă a declarat că a discutat cu Dan Vîlceanu cu privire la demisia sa din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi urmează ca acesta să anunţe decizia pe care o va lua.

Vîlceanu și-a expus planul încă de sâmbătă cu privire la demisia sa. Acesta aștepta o ocazie să discute cu premierul și apoi să facă demersurile necesare pentru a se retrage. Acesta și-a explicat alegerea pe motiv că echipa din care face parte nu mai este ca inainte și nu se mai regăsește acolo, alegând, astfel, să se retragă.

El şi-a înaintat şi demisia din funcţia de secretar general al PNL. Toată lumea consideră că demisia sa a fost influențată de cea a lui Florin Citu, având in vedere că sunt extrem de apropiați.