Delia, la America Express? Condiţia pusă de vedetă pentru a participa la show-ul de pe Antena 1: „Altfel nu!”

Data:

379526576 696602579171496 3764887788672602708 n

America Express este una dintre cele mai cunoscute emisiuni ale momentului. Este plină de adrenalină și provocări, exact cum îi place Deliei Matache. Artista și-ar dori să participe și ea la această competiție, dar are o condiție clară, la care nu renunță: vrea să facă echipă cu o singură persoană.

Delia vrea să participe la America Express

Delia este una dintre cele mai controversate artiste de la noi din țară. Surprinde cu fiecare dintre aparițiile sale și atrage atenția cu orice gest. Știe să se facă plăcută, dar și cum să provoace invidie în rândul oamenilor.

Delia este mereu dornică de aventură și îi plac provocările. Este o femeie neînfricată, mare iubitoare de adrenalină, care și-ar dori să participe și la celebrul show America Express.

Deși competiția este una extrem de solicitantă, nu se teme de nimic și crede că va face față oricărei probe. Totuși, dacă va primi propunerea, va avea grijă să impună o condiție clară, la care nu va renunța.

Delia Matache vrea să facă acest pas doar alături de soțul ei, omul în care are cea mai mare încredere. Deși acestuia îi va fi greu să se adapteze, fiind un mare pasionat de tehnologie, crede că ar face o echipă bună.

„Vreau mă să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el altfel nu”, a spus Delia.

Delia, despre secretul unei căsnicii fericite

Multi și-ar dori să știe secretul unei căsnicii perfecte, iar Delia se numără printre norocoșii care au aflat deja. Artista a explicat cum se înțelege cu soțul ei și cum reușesc să fie mereu fericiți.

Delia se consideră norocoasă că a găsit un om cu care este pe aceeași lungime de undă. Cei doi se potrivesc din toate punctele de vedere, se respectă și se iubesc și așa au ajuns să aibă o căsnicie fericită.

„Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie.

Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a declarat artista. ;

Adevărul despre averea lui Răzvan Munteanu

S-a spus de multe ori că Răzvan Munteanu este unul dintre cei mai înstăriți bărbați din România. Mulți au acuzat-o pe artistă că ar fi cu el pentru că este milionar, dar adevărul este cu totul altul.

Lasă un comentariu