DECIZIA LUATĂ DE CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, LA DOUĂ ZILE DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA DE LA CHEFI LA CUȚITE! A BĂTUT PALMA ȘI…LA TREABĂ!

Cătălin Scărlătescu este, acum, ”eliberat” de povara filmărilor emisiunii Chefi la Cuțite! Alături de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu, celebrul bucătar s-a retras din peisaj, cică din cauza oboselii acumulate la filmări. O fi adevărat? Doar cei trei fosti jurați știu asta. Cert este, însă, că băieții sunt acum liberi de contract. Și dacă tot e atâta timp liber la dispoziție, Cătălin Scărlătescu a luat-o la pas prin ”înverșunata” Capitală. CANCAN.RO a fost pe fază și l-a surprins.

Să-și întâlnească prietenii pe care i-a neglijat de multe ori a plecat țintă Cătălin Scărlătescu, la două zile după ce renunța la scaunul de jurat al emisiunii culinare Chefi la Cuțite. Celebrul bucătar a rezolvat treburile la restaurantul său, apoi a ”încălecat” bolidul și în Prelungirea Ghencea s-a dus glonț. La o pescărie cunoscută a Capitalei a pus frână și a tras bolidul lângă bordură.

A făcut doar câțiva pași și primul amic i-a și ieșit în cale. Au bătut cuba, după care a ajuns, rapid, la destinația finală. Acolo, alți băieți buni care l-au salutat pe jovialul Scărlătescu. Discuțiile s-au aprins. Amicii i-au reproșat, în glumă, firește, că s-a retras de la Chefi la Cuțite, dar l-au înțeles, că, până la urmă, e decizia lui. Mai mult, va avea mai mult timp să petreacă și cu ei.

După ce și-au povestit ”isprăvile”, Scărlătescu a părăsit grupul și a intrat în biroul pescăriei. Probabil, de data aceasta era vorba de afaceri. Deloc surprinzător, pentru că restaurantul lui, atât de populat, consumă, nu glumă.

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, din nou la PRO TV?
Altfel, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu ar putea ajunge la postul rival, PRO TV. Cei trei ar fi avut întâlniri în secret cu șefii postului din Pache Protopopescu și ar urma să fie protagoniștii unui nou show culinar de senzație. De altfel, acesta ar fi și adevăratul motiv pentru care au părăsit Antena, motivul invocat fiind oboseala.

„Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe. Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dăcă în urmă cu 9 ani ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că, de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.

Poate că întreaga poveste pare o trădare la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești. Până acum s-a spus numai una. Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”.

Lasă un comentariu