De ce nu se căsătorește Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner. Vedeta a răspuns sincer

Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani cu Felix Baumgartner, dar evită să vorbească despre relația lor. Vedeta de televiziune de la Pro Tv a dezvăluit care este motivul pentru care păstrează discreția și de ce nu se gândește la căsătorie.

De ce nu vorbește Mihaela Rădulescu despre relația ei

Mihaela Rădulescu este discretă în ceea ce privește viața ei personală. Într-un interviu, ea a explicat care este motivul pentru care nu mai vorbește despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Felix Baumgartner. Sunt împreună de șase ani, dar se știu foarte puține despre ei.

Vedeta de televiziune a spus că oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.

De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună, a spus Mihaela Rădulescu.

De-a lungul timpului au tot apărut zvonuri conform cărora cei doi au probleme în cuplu, dar Mihaela Rădulescu a preferat să nu comenteze în niciun fel. Nici nu a confirmat zvonurile, dar nici nu le-a infirmat.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre căsătoria cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu nu vrea să se căsătorească. Cu toate că este o femeie fericită și împlinită pe plan sentimental, vedeta Pro Tv nu este dispusă să mai facă acest pas important. Ea nu a ezitat să vorbească deschis despre faptul că nu vrea să-și spună pirostriile.

Vedeta a spus că ea și iubitul ei au aceeași vârstă, sunt oameni maturi și știu amândoi ce vor de la viață. În ceea ce privește relația cu parașutistul austriac Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a spus că nu e ca în familia tradițională românească.

Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă. Nu vreau să sufăr, a spus Mihaela Rădulescu la Vorbește lumea.

Felix Baumgartner este un parașutist austriac, renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.

În 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.