De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea: „Nu există nu am vrut”

Anul trecut, Andreea Mantea dezvăluia ce fel de relație a avut cu Cristi Mitrea și de ce nu l-a trecut pe acesta în certificatul de naștere al fiului lor, David. Fostul sportiv MMA a povestit și el, recent, care este motivul pentru care există o linie în căsuța din certificatul de naștere al lui David, acolo unde trebuia scris numele tatălui.

De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea: "Nu există nu am vrut"De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea: "Nu există nu am vrut"

Invitat la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Cristi Mitrea a clarificat situația și a explicat de ce nu apare în certificatul de naștere al lui David.

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult.

Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată.

Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât’, i s-a confesat Cristi Mitrea lui Cătălin Măruță.

De ce Andreea Mantea nu l-a trecut pe Cristi Mitrea în certificatul de naștere al fiului lor

Anul trecut, Andreea Mantea povestea că a avut o relație toxică cu Cristi Mitrea, că acesta o bătea și din acest motiv nu a vrut ca fiul lor să aibă o legătură și în acte cu tatăl lui.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu. Mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui. Pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui’, scria în urmă cu un an Andreea Mantea.