Dani Oțil a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Când naște Gabriela Prisăcariu

0

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi soți se pregătesc să devină curând părinți. Au emoții mari pentru marele eveniment, dar și fanii lor sunt la fel de nerăbdători. Prezentatorul TV a anunțat când va veni pe lume, exact, noul membru al familiei.

Dani Oțil a dat vestea cea mare

Dani Oțil Și Gabriela Prisăcariu vor deveni curând părinți de băiat. Este primul lor copil și emoțiile sunt extrem de mari. Au pregătit tot ce era necesar pentru marele eveniment și acum nu le rămâne decât să aștepte cea mai importantă zi din viața lor.

Dani și Gabriela nu au fost deloc secretoși și au vorbit despre cele mai importante aspecte ale sarcinii. Au dezvăluit o mulțime de lucruri fanilor și au vorbit chiar și despre problemele apărute de-a lungul timpului.

Acum, Dani a dezvăluit când va avea loc ziua cea mare. Astfel, Gabriela ar putea naște chiar săptămâna aceasta, dar a preferat să nu spună ziua exactă pentru a se putea bucura de intimitate. Dani Oțil nu va putea participa la naștere și nici să stea în spital din cauza protocolului.

„Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din România. Am ales o clinică cu cârciumă peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior.” a declarat Dani Oțil.

Ce nume au ales pentru copil

Dani și Gabriela s-au gândit deja la o mulțime de nume, dar se pare că nu au căzut încă la o înțelegere. Au o listă întreagă cu nume, dar niciunul nu le este, încă, pe plac. Se pare că cei doi au probleme din cauza prietenilor și a rudelor, care au pus deja stăpânire pe cam toate numele dorite de ei. Mai mult, unii dintre ei chiar și-au numit câinii și alte animale de companie cu numele pe care le-ar fi vrut ei.

Bebelușul din pântece cântărește deja 3 kilograme și jumătate și este perfect sănătos și la fel și mama lui. Gabriela este o graviduță norocoasă, pentru că nu s-a îngrășat prea mult în sarcină și nici nu a avut probleme. Cât despre pofte, spune că a avut uneori, dar nu se vede, pentru că arată foarte bine și corpul este la fel de tonifiat ca înainte.