Dana Rogoz sufera de o boala rara! Diagnosticul pus de medici: Sunt pe tratament

0

Apare mereu vesela la televizor, dar putini stiu cu ce probleme se confrunta in viata reala! Este vorba despre Dana Rogoz, care sufera de o afectiune destul de grava si ia tratament toata viata!

Dana Rogoz a fost diagnosticata de medici cu o boala rara si se afla toata viata sub tratament! Indragita actrita a dezvaluit ca, desi are o viata activa, ea trebuie sa isi monitorizeze atent starile si simptomele si sa faca vizite la medic.

 

Este vorba despre boala Hashimoto, o afectiune a tiroidei, fiind in legatura directa cu dereglarile hormonale. Principalele simtome ale acestei afectiuni sunt fluctuatiile de greutate si starile de oboseala.

„Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a dezvăluit Dana Rogoz pentru viva.ro.

 

Mai mult, recent Dana Rogoz a avut o interventie pe pagina sa de Instagram, unde a vorbit despre boala de care sufera. Totul a pornit de la acest comentariu al unei fane: „Bună, Dana. Arăți senzațional! Cum reușești? Poate faci un articol cu dieta ta și programul de sport. Te-am văzut acum câțiva ani pe plajă și arătai grozav și în realitate. Mult succes!”. 

 

Reactia Danei Rogoz: „Doamne, în ce te bagi…Eu am tiroidă autoimună, adică probleme legate de hipotiroidism mai degrabă, adică aș putea avea tendințe de îngrășare. Deci argumentul cu tiroida e în această situație rupt de realitate”.