Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Mesajul emoționant postat de prezentatorul TV

0

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Celebrul prezentator trece printr-o perioadă dificilă. Dan Negru a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care spunea că și-a pierdut cel mai bun prieten. Animalul de companie al moderatorului tv s-a stins din viață.

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Mesajul emoționant postat de prezentatorul tv

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul prezentator, mai ales că de câțiva ani, milioane de români petrec ultima zi din an urmărindu-i emisiunea iconică. Dan Negru este unul dintre cei mai aprecianți prezentatori de televiziune din România. De-a lungul anilor a cunoscut numeroase personalități, reușind să creeze o legătură strânsă cu unii dintre ei.

Recent, vedeta tv a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Pufi, animalul de companie al acestuia s-a stins din viață. Micuțul Pufi avea 16 ani, dar a fost alături de prezentatorul tv întotdeauna. Dan Negru a declarat că animalul a fost un prieten adevărat care mereu i-a transmis iubirea și bunătatea. “Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume și el a fost ‘omul’ meu preferat. Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par… Îi spuneam Google, și-l alintam Pufi. Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană în loc de aripi. A fost singurul care cerea puțin și merita mult…De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată… MULȚUMESC pentru toți ani ăștia! Pufi e de azi dincolo de soare…”, a spus Dan Negru pe pagina sa.

Dan Negru si Pufi

Dan Negru, iritat de scandalul din Guvern

În urmă cu câteva zile, Dan Negru a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare. Prezentatorul tv i-a pus la punct pe cei care ar trebui să conducă țara. “Se ceartă unii in politică. Ticăloșii cu proștii. A zis-o Voltaire: ‘Politica s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost’. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curții. România e țara cu cele mai multe WC-uri în fundul curții din Europa. 30 % dintre noi se cufuresc în fundu’ curții. 0,1% nemții. 1% ungurii. Noi suntem primii. De aici mirosu’ ălora de se ceartă”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Dan Negru a devenit cunoscut pentru show-uri care au stabilit recorduri de audiență atât în țară la noi, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2019, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.