Cum se simte Marina Voica, după operația pe cord: „Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc!”

0

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Artista a suferit o intervenție pe cord. Din fericire, operația a avut succes, iar vedeta se află acum în afara oricărui pericol.

Situația Marinei Voica a fost extrem de complicată. Aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. Intervenția era necesară, însă mai multe unități medicale au refuzat să o execute, din cauza vârstei înaintate a artistei.

În cele din urmă, Marina Voica a reușit să primească ajutor din partea unor specialiști din Brașov. Aceștia au accepta să facă intervenția chirurgicală, iar operația a fost un succes. În prezent artista a fost externată și se simte foarte bine.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă.

S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, a spus Marina Voicu, potrivit Adevărul.