Cum se îmbracă Loredana Groza când merge la piață

Loredana Groza (51 de ani) se află adesea în atenția presei mondene prin aparițiile sale elegante, excentrice și provocatoare. Îndrăgia cântăreață este lipsită de inhibiții când vine vorba de vestimentație și se prezintă mereu în fața publicului în haine sumare, mulate, etalând o atitudine senzuală și provocatoare. Stilul vestimentar sexy și extravagant face parte din imaginea divei Loredana, dar când nu este în atenția reflectoarelor sau a camerelor de filmat, artista se îmbracă în haine casual, cât mai comode posibil.

În urmă cu câteva zile, Loredana a fost surprinsă de paparazzi de la Impact.ro, la cumpărături, în piața Băneasa din București. Vedeta a ales pentru acel moment o ținută simplă formată dintr-o pereche de pantaloni sport bej, o geacă de aceeași culoare, un tricou negru, o pereche de pantofi sport, o șapcă și ochelari de soare fumurii. Fotoreporterii au observat că Loredana a cumpărat în special legume – fasole, salată verde și câteva legături de ceapă.

Stilul vestimentar al al artistei Loredana este apreciat de designerii și criticii de modă din România, care susțin dorința artistei de a fi exact așa cum își dorește.

Cum se îmbracă Loredana Groza când merge la piață

Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii. Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere

E o femeie care se reinventează și, așa cum îmi place să cred și să spun chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care s-a reinventat mereu, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă – a declarat Cătălin Botezatu, în urmă cu câteva săptămâni.

Iulia Albu a spus i ea că o apreciază pentru ceea ce încearcă să transmită prin felul ei de a fi.

Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place. Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire – a spus criticul de modă.