Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. Ea avea un alt iubit, atunci: „L-am luat să îmi lucreze toată viața”

Artista a avut o relație de cinci ani cu Cătălin Arabu. Deși multă lume se așteptau ca cei doi să ajungă la altar, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Minodora s-a îndrăgostit iremediabil de Liviu, iar la scurt timp i-a devenit soț și tatăl copilului ei.

Muzica a fost cea care i-a apropiat pe cei doi. Minodora l-a cunoscut pe soțul ei la studio, iar ulterior între cei doi a luat naștere o poveste frumoasă de dragoste. De asemenea, cântăreața a mărturisit că relația cu Cătălin Arabu nu mai funcționa, iar după ce l-a cunoscut pe Liviu și-a dat seama că el va fi bărbatul cu care se va căsători.

Minodora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Cântăreața se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Minodora este căsătorită cu Liviu de 18 ani și au împreună un băiat, Marco, de 12 ani. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut artitista pe cel care avea să-i devină soț. La acea vreme, Minodora avea o relație cu Cătălin Arabu, dar aceasta nu mai funcționat. Astfel, vedeta l-a întâlnit pe Liviu la studiu, unde a decis să colaboreze cu acesta.

„La studio l-am cunoscut. Eram pe finalul relației cu Cătălin. I-am propus producătorului meu să lucrez un album cu Liviu. Patronul lui Liviu, actualul meu soț, avea casă de producție la Timișoara. Ne-am dus să lucrăm un album și după un album l-am luat să îmi lucreze toată viața’, a povestit artista, relateaza spynews.ro.

Minodora: „L-am observat datorită degetelor”

Artista susține că Liviu i-a atras atenția după ce i-a văzut degetele lungi, de pianist. Mai mult, Minodora și-a dat seama că Liviu nu era într-o relație când l-a cunoscut, deoarece acesta avea părul lung. Ulterior, cântăreața s-a despărțit de fostul iubit, Cătălin Arabu și a început o poveste de dragoste frumoasă alături de Liviu.

Aveam apartament la Reșița și stăteam cu Cătălin acolo. Ne-am hotărât să stăm la Reșița cât timp lucrăm albumul. La piesa numărul 8 a albumului l-am sesizat pe Liviu ca bărbat. Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns. L-am observat de la începutul unei piese lente și l-am observat datorită degetelor’, a mai spus vedeta.

Cătălin Arabu a aflat din presă de despărțirea de Minodora

Minodora și Cătălin Arabu s-au iubit vreme de cinci ani. Artista a mărturisit că acesta îl adora pe Liviu. Vedeta a mai spus că Liviu i-a atras atenția în timp ce cânta la pian, acela fiind momentul în care s-a îndrăgostit de el. Relația cu Cătălin Arabu nu mai funcționa, iar Minodora a anunțat separarea publică, fără ca el să știe. La ceva vreme, artistul a aflat din presă că s-a despărțit de îndrăgita artistă.

Cătălin era plecat să bea o cafea un prieten. Cătălin îl iubea pe Liviu. Piesa avea un început cu pianul, iar Liviu e pianist. Lumina era difuză în studio. Eu, Liviu și pianul. Îți dau cuvântul meu că de la degetele acelea pe pian, eu am ridicat privirea spre mână în sus și spre față, să văd eu cine este băiatul ăsta. Eu nu îl observasem pe Liviu până atunci ca bărbat, pentru că nu m-a interesat. Am văzut un profil frumos, un zâmbet frumos. Din momentul ăla a fost gata! Punct ochit, punct lovit! Cu mine nu te joci’, a mărturisit vedeta.