Cum își câștigă, de fapt, Iulia Vântur, banii în India. Metoda cu care face milioane

loading...

Banii nu sunt de joacă, iar Iulia Vântur știe asta cel mai bine! Frumoasa blondină a dat lovitura în India, alături de partenerul ei de viață, Salman Khan și nu are de gând să se oprească aici. Ce metodă a găsit fosta prezentatoare TV ca să facă milioane?

De când a părăsit România, viața Iuliei Vântur s-a schimbat radical! Vedeta este una dintre cele mai iubite prezențe feminine din India, iar asta pentru că cel care a ajutat-o să se lanseze a fost nimeni altul decât iubitul ei, Salma Khan, marele actor de la Bollywood.

India i-a oferit Iuliei Vântur oportunitatea de a se redescoperi. Din prezentatoare TV a ajuns cântăreață și dansatoare a stilului bollywoodian. Însă acestea nu sunt singurele meserii cu care Iulia Vântur își umple conturile de bani.

Blondina participă în această perioadă la o mulțime de evenimente. A fost model pentru o firmă celebră de bijuterii din India și mai mult de atât, fosta prezentatoare TV a fost și protagonista unei ședințe foto în care a purtat îmbrăcăminte indiană.

Dar să nu credeți că Iulia Vântur o duce bine doar pe plan profesional, pentru că nici viața amoroasă nu este deloc de lepădat. Relația cu Salman Khan pare a trece la un alt nivel, potrivit informațiilor din presa internațională. Și chiar dacă nu a mărturisit când urmează nunta, în cadrul unei intervenții video pentru „Showbiz Report”, Iulia Albu a recunoscut că abia așteaptă să își întemeieze o familie.

„Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am și un copil, dar totul trebuie să vină de la Dumnezeu. Pentru că un copil este un dar de la Dumnezeu. Prioritatea numărul unu este să fiu fericită și asta înseamnă să mă fac pe mine fericită oricum pot. Asta este prioritatea mea numărul unu.

Cu familie, fără familie, cu sau fără copil. Ideea este să fiu fericită. Și asta pot face oferindu-mi ceea ce am nevoie din punct de vedere mental, emoțional și fizic.”, a spus Iulia Vântur, în exclusivitate pentru Antena Stars.

loading...