Cum își câștigă banii Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ce spune despre relația cu Andreea Raicu

Matei Stratan, bărbatul cu care Mădălina Ghenea are o fetiță, a spus cum își câștigă banii. Deși provine dintr-o familie bogată, el preferă să muncească pentru a se întreține.

În prezent, fostul iubit al Mădălinei Ghenea se ocupă cu realizarea de fundalul sonor pentru mai multe producții cinematografice și mai lucrează la un documentar despre o relație atipică dintre două persoane. Averea tatălui său, Dan Stratan, este estimată la 250 de milioane de euro.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby.

Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie’, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.

Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune’, a declarat Matei Stratan, potrivit Playtech.

Madalina-Ghenea-si-Matei-Stratan-2

Matei Stratan, despre relația cu Andreea Raicu

După despărțirea de Mădălina Ghenea, Matei Stratan nu s-a mai afișat cu nicio femeie. La un moment dat s-a speculat că ar fi într-o relație cu Andreea Raicu, însă acesta neagă zvonurile apărute. „Suntem doar amici, ea lucrează pe strada unde stau eu’, a precizat acesta. Fosta prezentatoare TV a fost surprinsă de mai multe ori când mergea la el acasă și a petrecut alături de Matei Stratan pe yachtul de 8 milioane de euro al familiei Stratan.