Cum arată rochia de 90 de lei purtată de Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a atras toate privirile la un eveniment

0

Stilul nu ține întotdeauna de bani, iar asta demonstrat-o ducesa de Cambridge. Kate Middleton a purtat o rochie care costă 90 de lei și a reușit să atragă toate privirile cu un obiect vestimentar pe care multe femei și-l permit. Kate Middleton a fost mereu un model al eleganței și al rafinamentului, iar aparițiile sale au fost întotdeauna apreciate pentru alegerile corecte pe care le-a făcut. Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la un eveniment într-o rochie de 90 de lei.

Soția Prințului William s-a implicat într-un proiect-studiu cu tema „Copiii lui 2020”. Kate Middleton a participat în urmă cu câteva zile la un eveniment legat de acest proiect, la Universitatea din Londra. Ducesa de Cambridge s-a întâlnit acolo cu mai mulți cercetători, profesori și specialiști pentru a vorbi pe larg cum se va desfășura acest proiect în care este implicată. Kate Middleton a purtat o rochie de la un magazin care se găsește în orice mall, iar pentru aceasta plătit suma de 16 lire, echivalentul a 90 de lei.

Kate Middleton

Pentru rochia midi pe care purtat-o, ducesa de Cambridge a asortat o pereche de pantofi, gri, stiletto. Cerceii pe care Kate Middleton i-a purtat sunt cu diamante și valorează aproximativ 3.750 de lire. Nu este pentru prima dată când soția prințului William a îmbrăcat această rochie. În luna ianuarie a acestui an, ea și-a făcut apariția în aceeași ținută.