Cum arată Mircea Solcanu, la zece ani după ce s-a retras de la TV. Fostul prezentator TV a fost surprins pe litoral

Cum arată Mircea Solcanu, acum. Mircea Solcanu a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani. Fostul prezentator a suferit o intervenție chirugicală pe creier, după ce medicii i-au descoperit o tumoare. După ani de zile, Mircea are iar probleme de sănătate, anunțând că tumora de la creier s-a refăcut.

Cum arată Mircea Solcanu, la zece ani după ce s-a retras de la TV. Fostul prezentator TV a fost surprins pe litoralCum arată Mircea Solcanu, la zece ani după ce s-a retras de la TV. Fostul prezentator TV a fost surprins pe litoral

Mircea Solcanu, 46 de ani încearcă să se bucure de viață alături de prieteni. În urmă cu câteva zile, fostul prezentator a mers într-un club celebru de pe litoral, după care a participat la concertul susținut de soprana Irina Baianț și Orchestra Simfonică din București, care a avut loc în Piața Ovidiu.

Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani. Vedeta TV s-a retras în Constanța, unde locuiește împreună cu mama lui. Fostul prezentator a anunțat că are din nou probleme de sănătate, dar încearcă să fie pozitiv și să treacă cu zâmbetul pe buze peste toate problemele.

Zilele trecute, Mircea a participat la spectacolul susținut de soprana Irina Baianț și Orchestra Simfonică din București, care a avut loc în Piața Ovidiu. S-a bucurat de concertul susținut de zeci de artiști și chiar a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu dirijorii.

Mircea Solcanu a mers într-un club de fițe de pe litoral

Deși în urmă cu ceva timp a anunțat că i-a revenit tumora la creier, Mircea Solcanu se bucură de viață în compania prietenilor. În urmă cu câteva zile, fostul prezentator a petrecut într-un club de fițe de pe litoral. Mircea a fost surprins de paparazzi Cancan în timp ce se distra împreună cu prietenii. S-a relaxat în aer liber, afișând un look wild în club.

Mircea Solcanu are iar probleme de sănătate

Fostul prezentator de la Acasă TV a anunțat că se confruntă iar cu mari probleme de sănătate. Invitat în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima, Mircea a dezvăluit că tumora de la creier s-a refăcut la 10 ani de la operație.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa.(…)Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori.”, a declarat acesta.