Cum arăta Mircea Radu pe vremea Revoluției. Imagine rară din adolescență

Cum arăta Mircea Radu pe vremea Revoluției. Imagine rară din adolescență
Deși s-a așezat la casa lui, Mircea Radu continuă să fie unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Anii au trecut, însă, în cazul lui, pare că timpul a stat în loc. De curând, prezentatorul TV le-a arătat internauților o imagine cu el din vremea Revoluției, iar mulți sunt de părere că e neschimbat. Iată imaginea rată cu vedeta, din adolescență!

Mircea Radu este unu dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. De asemenea, el s-a clasat mereu pe primele locuri în „top-ul’ celor mai râvniți bărbați din lumea mondenă. A făcut multe femei să suspine prin șarmul și charisma lui, însă doar una i-a cucerit inima, partenera lui de viață, Raluca Olaru.

Și acum, la 53 de ani, Mircea Radu este considerat unul dintre cei mai chipeși bărbați din showbiz. Se laudă cu mii de fani în întreaga țară, lucru ce poate fi dovedit și din numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, puțini știu însă cum arăta vedeta în tinerețe.

Cum arăta Mircea Radu pe vremea Revoluției

În urmă cu câteva zile, Mircea Radu le-a făcut o frumoasă surpriză urmăritorilor săi de pe instagram. Omul de teleiviziune, care a ales să se depărteze în ultima vreme de lumina reflectoarelor, a postat o imagine rară cu el, din adolescență. Potrivit spuselor sale, fotografia a fost realizată chiar în timpul Revoluției din 1989.

„Despre Revoluția mea’, a scris Mircea Radu în dreptul imaginii de pe Instagram.

Așa cum au observat și internauții, Mircea Radu nu s-a schimbat prea mult de la Revoluție. Trăsăturile i-au rămas aceleași, mai ales privirea. Avea și pe atunci o mină serioasă, dar și o privire visătoare. Poza postată de el a strâns rapid mii de like-uri, dar și comentarii apreciative.

„Tinerețe ce frumoasă ești, „Anii cei mai frumoși’, „Frumos atunci, frumos acum’, „Domnu Mircea, bre, da frumos mai erai’ sau „O privire…’hotărâtă’!’, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Mircea Radu.

Mircea Radu s-a mutat din Capitală

Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, Mircea Radu păstrează o legătură permanentă cu anii săi. Interacționează deseori cu el, în mediul online, și le povestește despre tot ce se mai întâmplă în viața lui.

Mircea Radu este tatăl a doi copii superbi, Tudor, în vârstă de 7 ani, și Clara, în vârstă de 3 ani. Prezentatorul TV este însurat cu frumoasa lui soție, Raluca Olaru. Ea este de profesie medic oncolog. Cei doi și-au spus „DA’ în 2013, acesta fiind anul în care s-au căsătorit. De ceva timp, el și familia lui au decis să se mute din București.

Mircea Radu, despre Revoluție

În urmă cu ceva timp, la 32 de ani de la Revoluția în urma căreia a fost dat jos regimul Ceaușescu, Mircea Radu a povestit pe blog-ul său cum au decurs întâmplările acelei zile prin ochii lui.

„Am coborât la Metrou. După două stații am ajuns la Piața Victoriei 2 apoi am schimbat către Romană – aș fi mers apoi pe jos până la Universitate; știam străduțe lăturalnice și ganguri în care speram să mai găsesc tomberoane neatinse. Scara rulantă mă urca de pe peron către suprafață. O trecere lină. Un urcuș fără piedică și fără niciun efort. Întâi a fost un zgomot înfundat ca atunci când pui mâinile pe urechi în apropierea unui stadion. Zgomotul își făcea loc printre sunetele din subteran înlocuindu-le și acoperindu-le treptat.

A devenit vuiet. Un vacarm în care se strigau lozinci anti. Au urmat imaginile – în dreptul Restauratului Grădinița, dintr-un trotuar pe altul al Bulevardului Magheru, formațiuni de luptă, în gardă, cu arme, scuturi și căști albe pe cap – nu mai văzusem așa ceva niciodată, nici nu știam că există, erau români?- față-n față cu câteva zeci de oameni, nu mulți, care strigau „Jos Ceaușescu!.

Atunci, în momentul ăla, viața mea a devenit alta. Așa cum unii se nasc și trăiesc liberi, eu am avut cea dintâi senzație de libertate la 21 de ani. Lumea se schimbase. Nu era urmă de milițian pe nicăieri. Și niciun tomberon„, a povestit Mircea Radu.

Lasă un comentariu