Cum arată Kate Moss la vârsta de 49 de ani. Prin ce transformare a trecut

Data:

377546448 693357986166974 8828187000215453927 n

Kate Moss, fosta actriță și supermodel, în vârstă de 49 de ani, a trecut printr-o transformare incredibilă. Blondina a devenit complet schimbată din cauza dificultăților pe care le-a întâmpinat din cauza dependenței de droguri cu care s-a luptat de-a lungul anilor.

Recent, Kate Moss a fost surprinsă de paparazzi fumând în fața unui restaurant din Marea Britanie, unde a mers împreună cu familia pentru a lua prânzul. Fără nicio urmă de machiaj și cu părul neglijent, Kate pare să fi îmbătrânit prematur. Efectele consumului de substanțe interzise de-a lungul anilor se reflectă vizibil pe chipul ei.

Cum arată Kate Moss la vârsta de 49 de ani

Kate Moss, unul dintre cele mai renumite modele din lume, a trecut prin moment dificile din cauza dependentei de droguri. Ea a fost prinsă consumând cocaină în trecut, iar acest lucru a avut consecințe grave asupra carierei sale de model, pierzând numeroase contracte. În plus, există riscul ca ea să piardă custodia fiicei sale din cauza viciilor sale.

Kate Moss are o fată, Lila Grace, astăzi în vârstă de 20 de ani, din fosta ei relație cu jurnalistul Jefferson Hack.

Fostul supermodel a exprimat indignarea sa față de sentința pe care a primit-o în urma publicării imaginilor în care apare consumând cocaină în anul 2005. Ea a atribuit responsabilitatea anturajului pe care îl avea la acea vreme.

„M-am simțit rău și eram foarte furioasă”, a dezvăluit supermodelul britanic într-un rar interviu radio, citată de The Guardian. „Pentru că toți cei pe care îi cunoșteam se drogau. Așa că a fost o ipocrizie din partea lor, să se concentreze doare asupra mea și să încerce să-mi ia fiica.”

Chiar dacă Moss nu a fost inculpat pentru consumul de droguri și a păstrat custodia fiicei sale, Lila, ea a suferit pierderi financiare semnificative, deoarece a pierdut contracte valoroase cu mai multe branduri de top. Abia mai târziu, într-o declarație publică, ea și-a exprimat oficial regretul. „Am realizat că trebuia să-mi cer scuze cu sinceritate dacă doream să câștig respectul oamenilor”, a afirmat ea.

Cine este Kate Moss

Katherine Ann Moss, cunoscută sub numele de Kate Moss, s-a născut pe 16 ianuarie 1974, sub semnul zodiacal Capricorn, caracterizat prin generozitate și iubire. Este un model englez care a apărut pe coperta a peste 300 de reviste.

Este recunoscută pentru frumusețea sa seducătoare și servește ca un exemplu pentru tinerele modele, dar și pentru companii.

De asemenea, este cunoscută pentru relațiile sale tumultuoase și stilul de viață nocturn. După relațiile lungi cu Mario Sorrenti și celebrul actor Johnny Depp, Moss a devenit mamă a unei fiice, Lila Grace Moss, născută pe 29 septembrie 2002.

Moss a fost, de asemenea, modelul celebrului designer John Galliano și a defilat alături de Linda Evangelista, Naomi Campbell, Lily Cole și Gisele Bundchen.

Recent, Kate Moss, în vârstă de 49 de ani, a fost surprinsă de paparazzi , iar schimbările erau evidente.

Lasă un comentariu