Cum arată fiica celebrei Thalia. Are cu ce se mândri

0

Thalia, faimoasa actriță de telenovele, nu se mândrește doar cu o carieră impresionantă, ci și cu familia ei frumoasă. Alături de soțul său, Tommy Mottola, se bucură de cei doi copii frumoși: Sabrina și Matthew. Actrița le-a oferit fanilor imagini rare cu fiica Thaliei, Sabrina Sakae.

Thalia nu obișnuiește să posteze des fotografii din viața personală pe rețelele de socializare, însă evenimentele importante nu pot rămâne ascunse față de fani, nu-i așa? Vedetă a împărtășit recent prietenilor săi virtuali o serie de imagini rare cu fetița ei, Sabrina, în ziua în care aceasta a împlinit 13 ani.

De ziua de naștere a fiicei sale, Sabrina Sake, actrița i-a dedicat un colaj cu multe amintiri adunate de-a lungul timpului. Materialul video cuprinde poze din copilăria micuței Sabrina, încă de când era doar un bebeluș până în ziua în care a devenit o domnișoară frumoasă, în vârstă de 13 ani.

Pe fundal se aude melodia cu versuri compuse chiar de Thalia, special pentru această zi atât de specială.

”Am scris acest cântec pentru tine, cu toată dragostea”, a spus actrița în cadrul aceleiași postări.

Thalia, în vârstă de 49 de ani, este întotdeauna o apariție de senzație. Pe lângă statutul de star internațional, Thalia este soție și mamă. S-a căsătorit în anul 2000 cu influentul Tommy Mottola, președinte al Mottola Media Group. Cei doi au împreună doi copii, pe Sabrina Sakaë Mottola Şodi, în vârstă de 13 ani și Matthew Alejandro Mottola Şodi, în vârstă de 9 ani.

Rolul principal în telenovela „Maria Mercedes” a adus-o pe culmile celebrității, devenind mai târziu ”Regina telenovelelor”.