Cum arată fetița Iuliei Albu la 12 ani. Mikaela și-a făcut o schimbare de look: „Copia fidelă a mamei”

0

Mikaela, fiica în vârstă de 12 ani a Iuliei Albu, este de o frumusețe inimaginabilă. Adolescenta a moștenit trăsăturile mamei sale, iar până acum criticul de modă a încercat o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Adolescenta este crescută cu multă dragoste de părinții săi, chiar dacă aceștia au decis în urmă cu mai mulți ani să pună punct căsniciei. Iulia Albu este foarte atentă cu educația fiicei sale și își dorește tot ce este mai bun pentru ea. Mikaela are 12 ani și este de o frumusețe răpitoare.

Iulia Albu a postat o fotografie cu fiica sa pe rețelele de socializare, unde a prezentat noua tunsoare a acesteia. Mikaela a ales să-și facă breton și este un exemplu printre colegii de la școală. Fanii vedetei i-au făcut multe complimente tinerei și au observat cât de mult seamănă aceasta cu mama sa. „Așa mamă, așa fetiță! Impecabil!”, „O frumusețe de domnișoară”, „Adorabilă ca mama ei”, „Copia fidelă a mamei. Ce copil frumos”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la postarea Iuliei Albu.

fetita-iuliei-albu

Până de curând, Mikaela a avut un cont de Instagram, însă acesta i-a fost suspendat fără niciun motiv, așa cum s-a mai întâmplat și în cazuri altor conturi mari. Adolescenta știe cum să stea în fața aparatului foto, deși nu a învățat-o nimeni. Iulia Albu este mândră de fetița ei și spune că are multe de învățat de la ea. Vedeta de la Antena Stars a încercat să-și țină copilul cât mai departe de ochii curioșilor, asta până când Mikaela a decis să apară în mediul online. „Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu despre Mikaela: „Eu nu pun niciun fel de presiune pe ea” Întrebată de multe ori dacă Mikaela vrea să-i calce pe urme și să devină designer vestimentar, Iulia Albu a spus că fiica sa își va alege singură drumul pe care vrea să-l aibă, iar ea o va susține în orice decizie pe care o ia. „Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA.