• Home
  • Știri
  • Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Imagini cu cea mai batrana mama din Romania

Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Imagini cu cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, 81 de ani, este cea mai batrana mama din Romania. A nascut-o pe Eliza la varsta de 67 de ani, insa putini stiu cum arata femeia in tinerete. Adriana era de o frumusete rapitoare. Avea un aspect ingrijit si delicat si parul lung. Cea mai varstnica mama din tara ii cucerea pe barbati doar cu privirea.

Adriana Iliescu avea o frumusete rapitoare in tinerete
Femeia a fost casatorita patru ani de zile, insa din cauza neintelegerilor cu sotul ei a divortat. Si-a dorit dintodeauna un copil, asa ca, la varsta de 66 de ani a apelat al fertilizarea in vitro. A reusit sa devina mama prin aceasta tehnica la 67 de ani, iar povestea ei a fost urmarita de milioane de romani la televizor.

Nascuta in 1938 la Craiova, Adriana Iliescu a fost profesoara de limba si literatura romana si, ce stiu putini oameni, a fost autoarea mai multor povesti pentru copii. Pe Eliza Bogdana a adus-o pe lume in ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Capitala. Femeia era insarcinata cu gemeni, insa cealalta fetita nu a supravietuit. Tocmai de aceea Eliza a primit si prenumele Bogdana, cel pe care fosta profesoara a vrut sa i-l puna surorii.

Fosta profesoara a primit tratamentul anti-menopauza in anul 1995
Adriana Iliescu a primit tratament hormonal in anul 1995 pentru a pacali menopauza, iar fertilizarea a facut-o in anul 2004 de la un donator anonim. Femeia ramasese insarcinata cu tripleti, dar la putin timp de la evolutia embrionilor, unul dintre acestia nu a supravietuit. Apoi, au ramas cele doua fetite, dar doar Eliza a reusit sa vina pe lume.

Cazul ei a devenit extrem de dezbatut in presa din Romania si a facut inconjurul lumii. Problema care s-a pus era una de etica si anume, e normal ca o persoana care a indeplinit o anumita varsta sa poata face un astfel de tratament? In cele din urma, femeia a nascut cu bine, iar azi se bucura de fiica ei, care umbla deja la scoala.


Distribuie