Cum a reacționat un prieten de-al lui Cabral, după ce prezentatorul i-a trimis o poză cu băiețelul său: „Sunt copleșit”

0

Andreea Ibacka a născut marți seară un băiețel perfect sănătos, iar Cabral deja a trimis poze cu bebelușul prietenilor săi. Un apropiat de-al prezentatorului TV a stârnit mari hohote de râs pe Internet, după ce Cabral a postat reacția acestuia când a văzut copilul. De când a devenit tată de băiat, Cabral nu-și mai încape în piele de fericire. Ca orice părinte, prezentatorul de la PRO TV a trimis poze cu bebelușul prietenilor săi. O conversație amuzantă a avut loc între acesta și un apropiat, după ce a văzut fotografia cu copilul. „Să vă trăiască!

cabral-si-andreea-ibacka-4

Este o scumpă”, a fost mesajul prietenului său, iar răspunsul lui Cabral a amuzat pe toată lumea: „E băiat. Boule”. Proaspătul tătic a postat conversația pe una dintre rețelele de socializare, iar prietenii săi virtuali s-au amuzat de situație. „Revin azi cu un live, un video, ceva. Că degeaba arunc iar cu litere, sunt copleșit de voi. Până atunci (nu comentați cum scrie, nu-i român… dar e o bomboană de om)”, a spus Cabral precizând că prietenul său nu este român și nu cunoaște foarte bine limba română, astfel că a scris complet greșit gramatical.

reactie-prieten-cabral

Andreea Ibacka a născut un băiețel Soția lui Cabral a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea Ibacka a născut un băiețel perfect sănătos marți, 5 octombrie. Prezentatorul de la PRO TV și-a dus soția la spital, după ce aceasta intrase în travaliu. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe Facebook.