Cum a reacționat fostul soț al Ralucăi Bădulescu atunci când a văzut-o fără perucă, machiaj și gene false: „Băi băiatule! Cine ești?”

Raluca Bădulescu a povestit recent, cu sinceritatea care o caracterizează, cum a reacționat fostul ei soț, Vali Pungă, în momentul în care a văzut-o fără perucă, machiaj și genele false. Jurata de la Bravo, ai stil! a atras astfel atenția asupra mirajului pozelor de pe Instagram, care nu reflectă mereu realitatea.

Raluca Bădulescu a mărturisit, amuzată, că nici măcar fostul ei soț nu a recunoscut-o în poză, în momentul în care a văzut-o fără accesoriile de care nu se desparte. Cunoscută pentru stilul ei excentric, care, de altfel, i se potrivește mănușă, jurata Bravo, ai stil! recunoaște că obișnuiește să-și editeze și ea pozele. Pe de altă parte însă, vedeta atrage atenția asupra pericolului pe care îl poate reprezenta asupra tinerilor această deformare a realității.

Cum a reacționat fostul soț al Ralucăi Bădulescu atunci când a văzut-o fără perucă, machiaj și gene false: "Băi băiatule! Cine ești?"Cum a reacționat fostul soț al Ralucăi Bădulescu atunci când a văzut-o fără perucă, machiaj și gene false: "Băi băiatule! Cine ești?"

Cum a reacționat fostul soț când a văzut-o pe Raluca Bădulescu fără perucă și machiaj

Raluca Bădulescu are un stil vestimentar extravagant și mărturisește că este dependentă de modă. În plus, jurata de la Bravo, ai stil se desparte arareori de peruci, gene false și machiaj, care în timp i-au devenit semnătură. Mai mult, aceasta nu se ferește să recunoască faptul că uneori își editează pozele. Totuși, invitată în emisiunea „Dimineața cu noi’, la Kanal D, vedeta a ținut să atragă atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă editarea excesivă a pozelor din social media.

„M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea… M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis: «Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?». Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. În unele cazuri, există situații și situații.

Cel mai mult aș vrea să ne adresăm tinerei generații. Tânăra generație este cea mai influențată, trăiește numai cu ochii în Instagram, pentru Instagram, se inspiră de la divele de pe Instagram. Trebuie să înțeleagă că unele poze sunt prelucrate cu acele programe pe care le am și eu în telefon. Ori se uită la multe dintre vedete și aleg să apeleze la operațiile estetice în dorința de a ajunge să arate precum modelele lor de pe Instagram. E un pericol real. Instagramul nu este realitate! Nimeni nu e cam ca în pozele de pe Instagram, și asta putem vedea ușor’, a povestit Raluca Bădulescu.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Raluca Bădulescu nu a ascuns niciodată faptul că și-a făcut mai multe operații estetice, începând cu procedura eliminării pielii în exces după operația de micșorare a stomacului, urmată de cea de micșorare a sânilor, schimbarea danturii și încheind cu proceduri de lifting non-invazive. Mai mult, vedeta a mărturisit, cu umor, că și-ar face alte 1500 de operații, dacă ar ține-o psihicul…

„Eu sunt una dintre adeptele și susținătoarele operațiilor estetice. Am recunoscut că de-a lungul timpului mi-am făcut intervenții estetice, majoritatea non-invazive, dar mi-am făcut și operații. Eu cred în chirurgie, însă… trebuie să există un echilibru și să iei în considerare ce spune medicul’, a mărturisit jurata de la „Bravo, ai stil!’.